Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteye baktım da fiyat bileğisin göremedim Bezmialem infertilite düşünüyorum ama kararsızımBahçeci tüp bebek merkezine gitmeni öneririm
Bahçeci fulyaya gidiyorum.9000+ muayene+ilaçlar bilginiz olsun.muayene 500 civarı tüp bebek için tabi bu fiyatSiteye baktım da fiyat bileğisin göremedim Bezmialem infertilite düşünüyorum ama kararsızım![]()
Çok fazlaymış yaBahçeci fulyaya gidiyorum.9000+ muayene+ilaçlar bilginiz olsun.muayene 500 civarı tüp bebek için tabi bu fiyat
Maalesef zam zam zamÇok fazlaymış ya![]()
İstanbul’da sınız sanırım. Ankara da olanlar için Prof. Dr. Hulusi Bülent zeyneloğlu nu tavsiye ederim ben.Allah durumu olmayanlara yardım etsin
Siz ankaradasınız herhalde evet ben istanbuldayımİstanbul’da sınız sanırım. Ankara da olanlar için Prof. Dr. Hulusi Bülent zeyneloğlu nu tavsiye ederim ben.
Bu arada kızlar bence sebepsiz infertilite diye birşey yok sadece sebebi ya bilim tarafından henüz tanımlanamadı ya da doktoruna denk gelmedik. Benim tanım da sebepsiz infertilite 5 yılı aşkındır olmadı. En son bir hocayı öğrendim bu siteden. O bir test istedi daha önce devlet hastanesinde 2 özel merkezde 1 kere aşılama deneyimim olmuştu ve onlar bu testi istememişti. ANA diye bir antikor var, o pozitif çıktı maalesef. Hulusi hoca hemen bir immunologla bağlantıya geçti Pazartesi görüşüp ona göre tedaviyi yönlendirecek. Bu ve daha bilemediğimiz sebepler var bence bilmediğimiz sürece de gölgeyle boğuşuyorız umarım herkes hayırlısıyla en loşa sürede olumlu sonuçlar alır.
Yok çok yeni oldu bu bahsettiğim doktorum immunolağa yönlendirdi , immunolag tek başına bir sebep değil ileri tetkik yapacağız doktorumla görüşüyor olacağız dedi sonuçları çıkınca göstereceğiz artık bakalım ya nasipSiz ankaradasınız herhalde evet ben istanbuldayım
Mutlaka dediğiniz gibi birşey olmalı çözülemeyen rabbim de istemeyince birşeyler sebep oluyor uzuyor siz bu testten sonra hamile kaldınız öı
Rabbim yar yardımcımız olsun ben bir kez tüp deneyeceğim yada aşılama bakalım gerisi Allah’ın takdiriYok çok yeni oldu bu bahsettiğim doktorum immunolağa yönlendirdi , immunolag tek başına bir sebep değil ileri tetkik yapacağız doktorumla görüşüyor olacağız dedi sonuçları çıkınca göstereceğiz artık bakalım ya nasip
Amin cümlemizin hayırlısıyla olumlu neticeler alırız ünşAllahRabbim yar yardımcımız olsun ben bir kez tüp deneyeceğim yada aşılama bakalım gerisi Allah’ın takdiri
Gerçekten öyle çoğu yer işkolik meslek aşkı olan bir doktor bulmak lazım, ezbere değil spesifik yönlendiren tedavi eden işinin ehli. Rabb im derdimize deva olacak kişilerle karşılaştırsın. Ben şimdilik memnunum doktorumdan tek problemimiz aşırı yoğun olması unutuyor her seferinde acaba gerekli bilgileri hatırlattım mı diye tedirgin oluyorsun.Bizimde sebebsiz bir sorun yok diyorlar ama mutlaka vardır.doktorlar artık birşey araştırmıyorlar ezbere lafları söylüyorlar anlaşmalı ilaçları verip duruyorlar,işini aşkla yapan yokki.bu hafta aşılama yaptirdim bende sonuca bakacağız artik (pek umudum yok)
İnşallah olumlu olur canım doktor kısmına kesinlikle katılıyorum paran varsa iyisin bende histereskopi sonrası dinlenme durumundayım bekliyorum bir ay sonra belli olur ne işlem olacak rabbim emeklerimizi. Boşa çıkarmasınBizimde sebebsiz bir sorun yok diyorlar ama mutlaka vardır.doktorlar artık birşey araştırmıyorlar ezbere lafları söylüyorlar anlaşmalı ilaçları verip duruyorlar,işini aşkla yapan yokki.bu hafta aşılama yaptirdim bende sonuca bakacağız artik (pek umudum yok)
Merhaba aşılamadan önce klomen tedavisi gördünüz mü ben klomen kullandım 3 kez doktorum tüplerin büyüklüğü hakkında falan hiç bilgi vermedi gün verdi sonrasında olmazsa iğne dedi ama ne için söylemediBizimde sebebsiz bir sorun yok diyorlar ama mutlaka vardır.doktorlar artık birşey araştırmıyorlar ezbere lafları söylüyorlar anlaşmalı ilaçları verip duruyorlar,işini aşkla yapan yokki.bu hafta aşılama yaptirdim bende sonuca bakacağız artik (pek umudum yok)
Genelde söylemiyorlar hemşireye söylerken duyuyorsun bu arada yumurtaların büyüklüğü demek istedin sanırım. Ben 2 defa klomenle aşılama yaptırdım canım.Merhaba aşılamadan önce klomen tedavisi gördünüz mü ben klomen kullandım 3 kez doktorum tüplerin büyüklüğü hakkında falan hiç bilgi vermedi gün verdi sonrasında olmazsa iğne dedi ama ne için söylemedi
Ay evet yumurtalar kafam o kadar karışık ki ne neden diye düşünmekten herşey karışıyor hakkımızda hayırlısı diyelimGenelde söylemiyorlar hemşireye söylerken duyuyorsun bu arada yumurtaların büyüklüğü demek istedin sanırım. Ben 2 defa klomenle aşılama yaptırdım canım.