Aşılama Sebepsiz infertilitede 2 yıl sonra mutlu son

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ezgi_00

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
110
En iyi cevaplar
1
76
18
37
Kızlar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Tam 2 yıldır uğrasıyoruz. Tahliller,hsg,sperm analizi her sey fazlasıyla normaldi. Ama yok olmuyor. Zaman geçiyor yaşım 33 oldu derken bir bir çevremde hamile olanlar, doğuranlar , sürekli soranlar filan derken gece gündüz ağlıyordum. 2 kez klomen kullandım birinde 3 olgun yumurtam olmasına rağmen olmamıştı. Sonra bıraktım. Son çare aşılama için doktora gittim ve doktor yapmak istemedi. Sizin durumda aşılamanın başarısı tek başına klomen kullanmayla aynı dedi.2-3 ay daha klomen kullan olmazsa tüp dedi. Bu son ayımızdı.Haziranda tüpe gidecektik. Adetim 2 gün geçince test yaptım inanamadım. Sonuç pozitif.Tam 2 yıl sonra nasip oldu. İnş süreç güzel ilerler. Benim gibi olanlar biliyorum çok zor ama umutsuz olmayın. Rabbim nasip edince ediyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende tam 9 ay sonra tattım bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…