Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

mumudihaba

6 MELEK ANNESİ
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.721
42
358
9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum

sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim

slm bende 1.5 yılık evliyim.benimde sebebi belirlenemeyen infertilite doktorumunsöylediği stres sıkıntı üzüntüden uzak durmam gerekiyormuş 6 aydır tedavi görüyorum bende ama olmuyor ben ebeyim sormak istediğin bir soru olursa yanıtlamaya çalışırım inşallah bebişin olur

9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum

sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim

canım hatırlarsan aylar öncesinden bununla ilgili bi konu açmıştım...evet bende nedeni bilinmeyen infertilite grubundayım.7 yıllık evliyim 3 senedir tedavi görüyorum bu zamana kadar dört tane doktor değiştirdim...tıp bunda yetersiz kalıyo işte,mutlaka vardır bi nedeni olmamasının ,kim bilir ne zaman bulunur bunun nedeni...umarım biran önce bulunurda nedeni,ona göre tedavi yoluna gireriz...:çok üzgünüm:

canım bende 10 yıllık evliyim benimde nedeni bilinmiyo allah hepimize bi gün nasip eder inşallah

merhaba bende 2 yıllık evlıyım..2 yıl korunmamıza ragmen bebıs bır turlu gelmedı...ilk basta esımde problem oldugunu soledıler...bu sure zarfında esım sıgaraya bıraktı..dr.degıstırdık....ama asıl sorunumuzun acıklanamayan ınfertılıte imiş......1 kez basarız asılama gecrıdım..simdı 2.asılamamı oldumm...artık hayırlısı dıyorummm...
sorun olsaydı en azından tedavı uygularlardııı...offf offff

inş kızlar birgün bizlerde anne oluruz hayırlısıyla

zaman geçmek bilmesede kısmet beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok

merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyorum.ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok ve bende hamile kalamıyorum.cuma günü ilk defa aşılama yaptıracam.çok heyecanlıyım ama ümitlenmekde istemiyorum.allah hepimize en kısa zamanda birer bebek nasip eder inşallah.

merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyorum.ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok ve bende hamile kalamıyorum.cuma günü ilk defa aşılama yaptıracam.çok heyecanlıyım ama ümitlenmekde istemiyorum.allah hepimize en kısa zamanda birer bebek nasip eder inşallah.

bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mumucum canım aynen dediğin gibi sebep yok bebekde yok...Napalım Hakkımızda hayırlısı
İnşallah dileğen isteyen herkes bebeğine bebeklerine kavuşur...

merhaba.
aranıza yeni katıldım ve konu bana cok yakın geldı 2,5 yıldır evlıyım ve 1 yıldır korunmuyorum 2 aydır tedavı goruyorum hayırlısı ınsallah.bı neden yok ama olmadı henuz...

mumucum canım aynen dediğin gibi sebep yok bebekde yok...Napalım Hakkımızda hayırlısı
İnşallah dileğen isteyen herkes bebeğine bebeklerine kavuşur...
hayırlısı cnm inş birgün anne olabiliriz
merhaba.
aranıza yeni katıldım ve konu bana cok yakın geldı 2,5 yıldır evlıyım ve 1 yıldır korunmuyorum 2 aydır tedavı goruyorum hayırlısı ınsallah.bı neden yok ama olmadı henuz...

kısmet cnm beklemekten başka yapabileceğim birşey gelmiyor elimizden

tedavilerimizi olalım da gerisi RABBİM hayırlısını nasip etsin

slm kızlarrr bende sizinle aynı gruptayım :çok üzgünüm:
bende 3 yıldır evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama hiç hamile kalamadım bizdede sorun yok.2 defa negatif aşılama ve çok sayıda yumurtlama tedavisi oldum ama olmadı olmadı :1no2:
en son çare tüp bebek düşünüyoruz baharı bekliyoruz şimdi inşallah o süre içerisinde bebişimiz gelir bize sürpriz yapar :emir_bebek::CüvCüv:

arkadaslar bende sızdenım 5,5 yıllık evlıyım 5 sene korunmadıgım halde hamılelık olmadı gıtmedıgım doktor kalmadı ama bır turlu sonuc alamadım sebebsız ınfertılıte denıldı 2 asılama negatıf sonuc 3 asılamamı olucak bu aya yumurta gununden once gelıstıgı ıcın doktorum ıptal ettım ınsallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırım rabbım ınsallah bızlerıde sevındırır

slm arkadaşlar ben buraya yeni kayıt oldum ben de 2yıllık evliyım enlendiğimz günden beri korunmadık ama olmadı hiç bir problemimiz yok eşiminde benimde ama olmadı artık aşılama olcak geçen ay kist çıktıgı için olmadı bu ay gitcem ama sanırım bayrama rasgelcegi için bu ayda olmayacak çok üzülüyorm uzadıkca allah herkese nasıb etsin çok çok çok zor

bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bunu duyduğuma çok sevindim inanki.bi tedavi oldunmu yoksa kendiliğindenmi hamile kaldın?allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder:ecrin_bebek:

slm kızlarrr bende sizinle aynı gruptayım :çok üzgünüm:
bende 3 yıldır evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama hiç hamile kalamadım bizdede sorun yok.2 defa negatif aşılama ve çok sayıda yumurtlama tedavisi oldum ama olmadı olmadı :1no2:
en son çare tüp bebek düşünüyoruz baharı bekliyoruz şimdi inşallah o süre içerisinde bebişimiz gelir bize sürpriz yapar :emir_bebek::CüvCüv:
inş ALLAH cnm dinlenme sürecinde hamile kalan çokkkkkkkkkkk ardaşımız var

inş sende bunlardan biri olursun
arkadaslar bende sızdenım 5,5 yıllık evlıyım 5 sene korunmadıgım halde hamılelık olmadı gıtmedıgım doktor kalmadı ama bır turlu sonuc alamadım sebebsız ınfertılıte denıldı 2 asılama negatıf sonuc 3 asılamamı olucak bu aya yumurta gununden once gelıstıgı ıcın doktorum ıptal ettım ınsallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırım rabbım ınsallah bızlerıde sevındırır
inşALLAH cnm bu ay hamile kalırsın
aşılam sonucun pozitif olur bizlerde buradan hep beraber kutlarız mutlu haberi
slm arkadaşlar ben buraya yeni kayıt oldum ben de 2yıllık evliyım enlendiğimz günden beri korunmadık ama olmadı hiç bir problemimiz yok eşiminde benimde ama olmadı artık aşılama olcak geçen ay kist çıktıgı için olmadı bu ay gitcem ama sanırım bayrama rasgelcegi için bu ayda olmayacak çok üzülüyorm uzadıkca allah herkese nasıb etsin çok çok çok zor

evet cnm çok zor ama ne yapalım bizler elimizden geldiğ kadar moralimizi yüksek tutup

geleçek ay diye umudumuzu kaybetmemeliyiz

herşeyin hayırlısı

slm kizlar cok zor bir durum sebepsiz in. allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah en kisa zamanda hepiniz bebis sahibi olursunuz yani insallah bende hepiniz dedim cunku bizim sorun erkek infertilesi hepimiz diyim o zaman daha iyi oldu

slm kizlar cok zor bir durum sebepsiz in. allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah en kisa zamanda hepiniz bebis sahibi olursunuz yani insallah bende hepiniz dedim cunku bizim sorun erkek infertilesi hepimiz diyim o zaman daha iyi oldu

bencede çok zor sebebsiz kısırlık sen tedavi gördünmü hiç canım

evet çokkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkk meşakatli ve çokkkkkkkkkk belirsiz durum olduğu için sorunsuzlık olması daha da zorrrrrrrrrrr

Back
X