Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bendede sebebsiz infertelite asi yapabilirsin dediler daha yeni hsg cekimi yaptigim icin dort ay dogal yolla.deneyecem cok.zor bi karar asilama surecide kolay degildirEvet sorum tam da bu. Sebepsiz infertilitesi bulunup aşılama ile hamile kalan var mı? Varsa lütfen paylaşsın bunu duymaya ihtiyacım var![]()
Ben de kasımda hsg çektirdim. Ama henüz kalamadım. Tüp bebeğe gitmeden bi deneyeyim dedim. İnş ikimiz de kalırız canımaynen bendede sebebsiz infertelite asi yapabilirsin dediler daha yeni hsg cekimi yaptigim icin dort ay dogal yolla.deneyecem cok.zor bi karar asilama surecide kolay degildir
insallah olur ikimizinde ve isteyen herkesin calisan bayan olarak birde hastaneye uzak bir yerde ikamet ediyorum cok zor bir surec gecirecegimi dusunuyorum bu yuzden simdilik 4 ay erteledim siz hsg sonrasi ovulasyonunuz takip ederekmi.ilerlediniz hormonlariniz diger tetkikleriniz normalmiydi hangi sehirdesiniz hastane tercihinizi merak ettim tesekkur ederimBen de kasımda hsg çektirdim. Ama henüz kalamadım. Tüp bebeğe gitmeden bi deneyeyim dedim. İnş ikimiz de kalırız canım
2 gn gecikti canim
Evet sorum tam da bu. Sebepsiz infertilitesi bulunup aşılama ile hamile kalan var mı? Varsa lütfen paylaşsın bunu duymaya ihtiyacım var![]()
Merhabalar, ben de ayni durumdayim. Sebep yok, uc ay femara catlatma ignesi denedik olmadı, inşallah pzt aşılama yapacağım. İnşallah nasip olur, allah isteyen herkese versin inşallahaynen bendede sebebsiz infertelite asi yapabilirsin dediler daha yeni hsg cekimi yaptigim icin dort ay dogal yolla.deneyecem cok.zor bi karar asilama surecide kolay degildir
Şartlarımız benziyor gibi. Bizde küçük bir şehirde memuruz. Hastahane için Erzincan’a gidiyoruz. Bizim tüm testler normal. Hatta yumurtalarım çok iyi gelişiyor. En son gittiğimde doktorum olgun 3 yumurtan var döllenirse ikiz üçüz bile olabilir demişti. Ama malesef olmadı bişey. Hsg den sonra prefert jel aldım ve ovulasyonla takip ederek ilgili günleri değerlendirdim. Şimdi bekliyorum bata 1 hafta var.insallah olur ikimizinde ve isteyen herkesin calisan bayan olarak birde hastaneye uzak bir yerde ikamet ediyorum cok zor bir surec gecirecegimi dusunuyorum bu yuzden simdilik 4 ay erteledim siz hsg sonrasi ovulasyonunuz takip ederekmi.ilerlediniz hormonlariniz diger tetkikleriniz normalmiydi hangi sehirdesiniz hastane tercihinizi merak ettim tesekkur ederim
İnş olumlu sonuçlanır sürecinizi burdan paylaşırsanız sevinirim. Bize de bir yol olur. Ben bu ayda olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama zaman kaybı mı bilmiyorumMerhabalar, ben de ayni durumdayim. Sebep yok, uc ay femara catlatma ignesi denedik olmadı, inşallah pzt aşılama yapacağım. İnşallah nasip olur, allah isteyen herkese versin inşallah![]()
Bana kalsa ilk denemeden sonra direk aşılamaya geçerdim, erkekte sorun varsa direk aşılama diyorlar zaten özellikle ileri harekette vs. Ben devlette yaptırdığım için once femara ve catlatma ignesi yapalım dedi doktorum. Tabiki yazarim, yarin yeniden kontrolüm var ona gore iğne saati ve aşılama saati belirlenecek. Aşılamadan umudum var inşallah zamanı gelmiştir,nasip olurİnş olumlu sonuçlanır sürecinizi burdan paylaşırsanız sevinirim. Bize de bir yol olur. Ben bu ayda olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama zaman kaybı mı bilmiyorum
İnş güzel haberinizi alırız. Bizde ikimizde de sorun görünmüyor. Çok ikilemdeyim aşılama deneyip denememe konusunda. Bata 1 hafta var bakalım neye karar vereceğim ben de merak ediyorumBana kalsa ilk denemeden sonra direk aşılamaya geçerdim, erkekte sorun varsa direk aşılama diyorlar zaten özellikle ileri harekette vs. Ben devlette yaptırdığım için once femara ve catlatma ignesi yapalım dedi doktorum. Tabiki yazarim, yarin yeniden kontrolüm var ona gore iğne saati ve aşılama saati belirlenecek. Aşılamadan umudum var inşallah zamanı gelmiştir,nasip olur![]()
İnş güzel sonuç alırsınız. Hidrosalpenk nedir acabaSebepsiz dendi başta 2 kere aşılama oldum 2 Side negatif ti sonradan öğrendim ki hidrosalpenks varmış ameliyat oldum bekledim gene tık yok tüp yaptrdim 25 inde kan vercem
Tüpumun birinde sıkıntı varmıştı sıvı geçişi olmadı şişmiş tikanmis hasar görmüşİnş güzel sonuç alırsınız. Hidrosalpenk nedir acaba
Hsg de mi çıktıTüpumun birinde sıkıntı varmıştı sıvı geçişi olmadı şişmiş tikanmis hasar görmüş
Belki de adet olmazsinizİnş güzel haberinizi alırız. Bizde ikimizde de sorun görünmüyor. Çok ikilemdeyim aşılama deneyip denememe konusunda. Bata 1 hafta var bakalım neye karar vereceğim ben de merak ediyorum
Aynen rahim filminde çıkmış ona rağmen 2 aşılama geçti sonra öğrendik biz bunu başka doktordaHsg de mi çıktı
maalesef canim 4. yilimiz tum testlerimiz temiz ama olmuyor su an ikinci tup bebek denememizdeyiz. 2 asilama 3 kez ilacla denedik sonra doktor zaten yumurtalarin iyi ve ihtimali az asilamanin tup bebege gecelim demisti. Ilk tup bebek denememiz dusukle sonuclandi genelde sebebsiz infertilite olanlar tup bebekle en hizli sonuc alanlar oluyor diyorlar ama maalesef biz bekliyoruz hala.Evet sorum tam da bu. Sebepsiz infertilitesi bulunup aşılama ile hamile kalan var mı? Varsa lütfen paylaşsın bunu duymaya ihtiyacım var![]()
Anlaşılan aşılama ile sonuca varan yok. Tüp denediniz mi sonrasında acabaİki aşılama negatif sonuç malesef![]()
İnş bu kez güzel haber alırsınız. Çok yıpratıcı bir süreç gerçektenmaalesef canim 4. yilimiz tum testlerimiz temiz ama olmuyor su an ikinci tup bebek denememizdeyiz. 2 asilama 3 kez ilacla denedik sonra doktor zaten yumurtalarin iyi ve ihtimali az asilamanin tup bebege gecelim demisti. Ilk tup bebek denememiz dusukle sonuclandi genelde sebebsiz infertilite olanlar tup bebekle en hizli sonuc alanlar oluyor diyorlar ama maalesef biz bekliyoruz hala.