- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
Her kafadan bir ses cikiyor anlarsin beni tup bebek iicin erken diyorlar falan bir doktorla gorustum oda ayni dedi napicam bilmiyorum yasin kac canim.Canım merhaba aynı sorunları bende yaşıyorum 4 yıl oldu ve bir sebebi olmamasına rağmen olmuyor. yumurta takibi ve aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp bebek için görüşmeye gittim önümüzdeki ay başlıyorum daha fazla beklemek istemiyorum artık sebebi yok ama bebekte yok.Tüp bebekte görülmeyen sebeplerin ortaya çıktığı oluyormuş denemekte fayda var derim.
Oradamisinnn canim internete pek girmiyosun heralde??Her kafadan bir ses cikiyor anlarsin beni tup bebek iicin erken diyorlar falan bir doktorla gorustum oda ayni dedi napicam bilmiyorum yasin kac canim.
Oradamisin internete pek girmiyosun heralde canim ??Canım merhaba aynı sorunları bende yaşıyorum 4 yıl oldu ve bir sebebi olmamasına rağmen olmuyor. yumurta takibi ve aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp bebek için görüşmeye gittim önümüzdeki ay başlıyorum daha fazla beklemek istemiyorum artık sebebi yok ama bebekte yok.Tüp bebekte görülmeyen sebeplerin ortaya çıktığı oluyormuş denemekte fayda var derim.
merhaba canım pek fazla giremiyorumOradamisin internete pek girmiyosun heralde canim ??
Devlette yaptırmıycam şuan doktor araştırıyorumDevlet hastanesindemi yaptircan tup bebegi??
Ben ilk devlette dusunuyorum. Bakalim hayirlisi..Devlette yaptırmıycam şuan doktor araştırıyorum
Merhaba canım, yazalı bir kaç ay olmuş ama ben yeni gördüğüm için genede yazmak istedim. Ben 5 yıllık evliyim ve aynı şekilde bebek istiyorduö baştan beri. Çoğu doktor ciddiye almadı erken dediler bana bende bekledim yaşımda gençti (şuan 25im). En son bi doktor iyice inceledi ve kist var belki ondandır dedi tüp bebeğe yönlendirdi. 2 sene önce tesaviye başladım, öncelikle ilaçlarla kistleri yok ettiler. Sonra ilaç iğne derken süreç uzun oldu biraz. İlk denememde tutmadı, bağışıklık sistemimi zayıflatmaya karar verdiler, ekstra bir ilaç daha kullanarak Kasım 2015te 2. Denemeyi yaptıl. Bu sefer tuttu ama maalesef 8. Haftada kürtaj oldum çünkü bebeğimin kalbi armıyordu. Bu sefer farklı büyük bi test yaptılar, ben yurt dışındayım test immunologie diye birşey, çeviride immünoloji çıkıyor doğrumu bilmiyorum maalesef. Bu testte bağışıklık sistemimin çok fazla güçlü olduğu çıktı. Yani vücudum kendi ürettiği hücreleride kabul etmiyormuş, ister rahim ister ciğer olsun bu genel bi sorunmuş bende. Buda bebeğin tutunmasına, şansa tutunsa bile vücutta barınmasına müsaade etmiyormuş. Tekrar 2 martta tüp bebek yapıldı, bu sefer bir ekstra daha olarak 3-4 hafta ara ile bir serum karışımı vuruldum. Şimdi çok şükür serumada gerek kalmamış ve 7 haftadır ilaç kullanmıyorum, inşallah rabbiminde izniyle kasımda bebeğime kavuşacağım. Kolay olmadı, çok zor süreçlerden geçtim ama şimdi iyiki katlanmışsım diyorum. Sana tavsiyem biran önce tüp bebeğe başla, ilk denemede tutmaya bilir ama bu denemende önce fark edemedikleri sorunları bulacaklardır. Dualarım sen ve tüm bebek isteyenlerle canım.[/QUOTE
Amin canım..Bu arada Rabbim evladını sağ sağlim kucaģina almak nasip etsin inşallah..Tup bebek tedavisine gecen ay basladim embriyolarim hastanede donduruldu cok yumurtam olustugu icin
Amin canim..Bu arada Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah..Gecen ay tup bebk tedavisine basladım embriyolar donduruldu cok sayida yumurta toplndigi icin ohss denilen bir sendrom varmis vucutta su toplaması tedbir amacli transfer olmadı.adet ol gel dedi doktor adet olup gittigimdede ignelerden dolayi kistim olmus bide onun icin ilac basladi yani aksilikler ust uste geldiMerhaba canım, yazalı bir kaç ay olmuş ama ben yeni gördüğüm için genede yazmak istedim. Ben 5 yıllık evliyim ve aynı şekilde bebek istiyorduö baştan beri. Çoğu doktor ciddiye almadı erken dediler bana bende bekledim yaşımda gençti (şuan 25im). En son bi doktor iyice inceledi ve kist var belki ondandır dedi tüp bebeğe yönlendirdi. 2 sene önce tesaviye başladım, öncelikle ilaçlarla kistleri yok ettiler. Sonra ilaç iğne derken süreç uzun oldu biraz. İlk denememde tutmadı, bağışıklık sistemimi zayıflatmaya karar verdiler, ekstra bir ilaç daha kullanarak Kasım 2015te 2. Denemeyi yaptıl. Bu sefer tuttu ama maalesef 8. Haftada kürtaj oldum çünkü bebeğimin kalbi armıyordu. Bu sefer farklı büyük bi test yaptılar, ben yurt dışındayım test immunologie diye birşey, çeviride immünoloji çıkıyor doğrumu bilmiyorum maalesef. Bu testte bağışıklık sistemimin çok fazla güçlü olduğu çıktı. Yani vücudum kendi ürettiği hücreleride kabul etmiyormuş, ister rahim ister ciğer olsun bu genel bi sorunmuş bende. Buda bebeğin tutunmasına, şansa tutunsa bile vücutta barınmasına müsaade etmiyormuş. Tekrar 2 martta tüp bebek yapıldı, bu sefer bir ekstra daha olarak 3-4 hafta ara ile bir serum karışımı vuruldum. Şimdi çok şükür serumada gerek kalmamış ve 7 haftadır ilaç kullanmıyorum, inşallah rabbiminde izniyle kasımda bebeğime kavuşacağım. Kolay olmadı, çok zor süreçlerden geçtim ama şimdi iyiki katlanmışsım diyorum. Sana tavsiyem biran önce tüp bebeğe başla, ilk denemede tutmaya bilir ama bu denemende önce fark edemedikleri sorunları bulacaklardır. Dualarım sen ve tüm bebek isteyenlerle canım.
Canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah. Bende aynı süreçten geçmiştim, çok fazla yumurtalık toplanmıştı. O zaman beklemeyip transfer yaparlarsa risk olduğu için bende adet olmayı beklemiştim sonra ilk transferim gerçekleşmişti.Amin canim..Bu arada Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almak nasip etsin insallah..Gecen ay tup bebk tedavisine basladım embriyolar donduruldu cok sayida yumurta toplndigi icin ohss denilen bir sendrom varmis vucutta su toplaması tedbir amacli transfer olmadı.adet ol gel dedi doktor adet olup gittigimdede ignelerden dolayi kistim olmus bide onun icin ilac basladi yani aksilikler ust uste geldiHayirlisi inssllah..bide ilk denemede tutmayabilir demissin bunun bi sebebi varmi ilk denemede tutanda cok var cunku.
20 yumurtam toplandi 13u dollendi 6si 3.gun emriyosu donduruldu 7si ile 5.gune gidilmek istendi ama dayanamadılar yavrucaklar.. öyle işte canım..Bu arada güzel duaların icin tesekkür ederim.Bu sürecin sonu hayırla sonuclanirsa haber vericem canım sözCanım çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah. Bende aynı süreçten geçmiştim, çok fazla yumurtalık toplanmıştı. O zaman beklemeyip transfer yaparlarsa risk olduğu için bende adet olmayı beklemiştim sonra ilk transferim gerçekleşmişti.
İlk denemede tutmaya bülir derken, tutan çok canım, ben sadece tutmayada bilir tutmaz etmezse hayal kırıklığına uğramayasın diye yazmıştım. Çünkü ben öyle ümütlenip negatifi görünce zor topladım kendimi, bir kaç ay sürmüştü bende üstelik.. Bende sebepsiz inferilite den dolayı tedaviye başlamıştım, ilkindede başka ne sorun olduğunu öğrenmiş olmuştuk.
Sen sadece olumlu düşünmeye çalış, inançlı biriysen dua et bol bol.
Kaçtane yumurtalık toplandı, kaçtanesi donduruldu? Kaç günlük embryolaron cnm? Rabbim tez zamanda kucağına bebeğini almayı nasip etsin inşallah.. Benide bilgilendirirsen sevinirim. Seninle sevinmeyi isterim cidden..
20 yumurtam toplandi 13u dollendi 6si 3.gun emriyosu donduruldu 7si ile 5.gune gidilmek istendi ama dayanamadılar yavrucaklar.. öyle işte canım..Bu arada güzel duaların icin tesekkür ederim.Bu sürecin sonu hayırla sonuclanirsa haber vericem canım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?