- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
Arkadaslar herkeze merhaba ben 3.5 yildir evli ve evlendigi ilk gunden beri bebek hayaliyle yanip tutuşan biriyim. Ilk zamanlar oyle cok istiyordum ki bir evlat sahibi olmayi her regli oldugumda agliyordum yemeden icmeden kesilip odalara kapaniyordum acikcasi kendimi mahvediyordum sonra camiye gitmeye basladim kurani kerimi okumayı ogrendim 1 yıl icinde tesetture girdim bu vesilelerle cocuk fikrinden biraz uzaklasmistim.. ama o donemde yine olmadi kafana takma dusunme diyenler varya cok biliyorlar hanii onlarada cevap oldu bu demek kafaya takmaktan degilmis. Ama sebepte yok bu 3.5 yil icinde 3 devlet 1 ozelde olmak uzere 4 asilama yaptirdim rahim filmi temiz olmasina ragmen laporoskopi ameliyati oldum oda temiz cikti esimde zaten sorun yok.. Tek carem tüp bebek o yolada girmekten cok korkuyorum eger buda olmazda geride benim tesellim ne kalir ben bu aralar yine cok kotüyüm kapi komsum dogum yapicak bi kac gune o bebek agladikca ben mahvolucam bu kiskanclik degil asla ben Anne olmak istiyorum bir cocuk bana anne desin istiyorumm.. biliyorum hepimizin arzusu bu Rabbim hepimize nasip etsin arkadaslar siz benim yerimde olsaniz napardiniz??
Cevap bekliyorum sizden lütfenn...
Cevap bekliyorum sizden lütfenn...