Sebepsiz terk eden mutlu oluyor mu ?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
Arkadaşlar 3 senem çöp oldu sebepsiz yere benden ayrıldı ayrıldı durdu son noktayıda guzel koydu . güzel gittiğini sandigim iliskimiz vardı.. evleneceğiz sanıyordum gene sebepsiz terk edildim .gündüz is çıkışına kadar aksam 7 ye kdr aramıyorum isyerinde rahatsız etmemek icin aşırı yoğunluğu var cunku ..gecen gun aksam iki uç soru sordugum icin tahammül edemeyip beni boguyorsun artik Özgür olmak istiyorum kimse olmasın hayatımda deyip engelledi 2 gun bekledim aramadı dun aksam ben aradım bittigini söyledi ..peki Hersey bu kadar basitmi bu kdr vicdansızlık görmedim .(kesinlikle bir başkasını bulduğunu düşünüyorum )
Allah rızası icin söyleyin boyle Ümit verip sahiplenip hic bisey olmamış gibi çekip gidenler mutlu olur mi .daha bir hafta öncesine kadar sensiz yapamam sana aşığım hayatımın bir parçasısın artık diyen adam sizce neden ufacık sebeplerle ayrılır .3 senedir bana yapmadığı haksızlık kalmadı bu adam cidden Allah’ından bulur mu .bu tarz örneklerle yaşayıp gören var mi

Son düzenleme:
Sen hic merak etme cabim ama senin cok dik durman gerekiyor eger kopek gibi pisman olmasini istiyorsan kendinden hoc tahammul verme hic arayip sorma bile birgun aradiginda zaten pisman olmustir ama sen ona geri dönersen mutlu olmazsin cunku seni bir kere aldatmis bi insan her zaman aldatir illa ki hayatinda biri var suan senin karaina daha iyi biri cikacaktir emin ol dua et yeterli sabir ve zaman

Asla asla aramam pisman olsa da bu sondu cunku cok çektirdi bana

Şu an içinde fırtınalar kopuyor çokta doğal çünkü 3 yıl emeğinin karşılığında bir anda boşluğa düşürülmek kabullenebilir bir durum değil. Fakat her ne kadar ki şimdi zor gelse bile kabullenme sürece zamanla girmeye başlıyorsun ve için acıya acıya anıları ile bir ilişkinin içerisinde yaşanan sana güzel ne kadar güzel şey var ise hepsiyle yavaş yavaş vedalaşmaya başlıyorsun.
Gitmek isteyen bir kişinin önünde kimse duramaz. Kafa karışıklıkları , akıl tutulması ve o ilişkiden haz alamama durumu ya da artık iletişim kurma hevesini kaybetme gibi bir çok faktör o ilişkiyi sonlandırıyor. Sebepleri ne olursa olsun o kişinin dönüş biletlerini yaktığını kabul edip kesinlikle iletişim kurma ve kurmak istese bile önünü kes. Çünkü 3 yıllık bir ilişkide gerekçeleri net bir şekilde söylemeden benim canım sıkıldı oynamıyorum şeklinde bir ifadeyle senden ayrılan birisi ile bir daha asla mutlu olamazsın. Bazen insan hiç olmasa bile bari onca yılın ve yaşanmışlığın hatırına sebepleri mantıklı bir şekilde anlatıp hayatından çıkmasını ister insan ve bence gayet haklı bir talep. Fakat düşünsene bunu bile yapmadan engelleyip özgürlüğünü bahane edip seni arafta bırakan birisi ile nasıl bir gelecek kurabilirsin ? Sen sadece daha da geç olan bir ayrılığı 3 yıl sonra yaşamışsın. Kimileri 10 yıl sonra yaşıyor. Her şey bu kadar basit mi diye sormuşsun aslında cevabı yine yazdıklarında ama ben sana diyeyim bu kadar basit olmamalı ama böyle insanlar basit olduğu için ayrılıkları da bu kadar basit. Mutlu olur mu olmaz mı bilemiyorum. Sevdiği insanı yarı yolda bırakıp mutlu olanda olmayanda var belki de mutlular sadece dışarıya mutluluk pozları veriyordur iç dünyalarında ne yaşadıklarını kimse bilemez fakat tek temennim eğer ki gerçekten dediğin gibiyse mutlu olmamasıdır. Kimsenin insanların hayatlarına böyle yaralar açmaya ve istenmeyen tecrübeler kazandırmaya hakkı yok. Umarım senin için hayırlısı olur.

3 senedir size yapmadığını bırakmayan, daha önce de terkedildiğiniz birinden ne bekliyordunuz tam olarak onunla evlenmeyi mi?

Allah'ından bulur mu bilmiyorum ama Allah bize akıl, fikir, orada vermiş, onları da kendi iyiligimiz için kullanmamız lazım.

Eşimle sevgiliyken birden ayrıldık. Bitmesi gerekiyor olmuyor dedi. O gün bitti tek kelime yazmadım aramadım. İlgilenmedim. Sonra ne oldu biliyor musun? 3 5 ay sonra özledim dedi. Özliceksen terketmicektin dedim. Pas vermedim. Sonra tekrar ulaştı bana. 2 saatlık konuşma ve evlenme teklifi sonrası ikna oldum. Nasipte varsa olur. Bırakın su akar yolunu bulur. Üstüne düşmeyin.

Ok saol guzel yorumun icin ayrıca teşekkür ederim cok haklısın Hersey yalanmış ben kabullenmeye bakacağım

olan olmuş her şeyi kabulllenip hayatunda devam et herkes yaşattığını yaşıyor zaten

Sebepsiz yere ayrilmamistir.
His bitmistir, duygu bitmistir, cekim bitmistir, heyecan bitmistir. Bunlarda ne siz, ne o suclu degil. Her iliski evlilikle sonuclanmak, sonsuza dek surmek zorunda degil.

Zaten sorunlu bir iliskiymis, 3 yildir size yapmadigi kalmayan bu adamla zaten evlilik dusunulmemeli. Bir sure acitir anliyorum, ama siz de toparlanip yolunuza bakacaksiniz, bu kadar. Allahindan bulur mu, yani hamile birakip kacmamis, dolandirmamis, bilemedim sevgili olmussunuz gittigi yere kadar goturup istemedigi yerde kesmis, cok hatali bulmadim. Size yaptigi haksizliklarin bedelini elbet oder neler yasandi bilemem, ama bir iliskiyi bitirmek "allahindan bulmalik" bir durum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…