Sebepsiz yere çıldıracak gibi oluyorum

sebebivarligim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
52
5
0
Diğer
Arkadaslar son iki aydir cok degistim, sebepsiz yere asiri sinirleniyorum, eskiden dikkatimi cikmeyen sesler su an beni cildirtacak gibi oluyor, misal disaridan gelen cocuk sesleri, komsunun kopeginin havlamasi vs beni delirtiyor resmen. Televizyonun sesi hep yuksekmis gibi geliyor rahatsiz ediyor beni cok, ev halkiyla tartisiyorum sagirmisiniz duymuyormusunuz her gun tv sesini kisma tartismasi oluyor evde.
Bizim yurtdisinda cok akrabamiz var ve misafirsiz kalmayiz, yanlis anlasilmasin cok misafir perver biriyimdir yani oyleydim simdi misafir gelince rahatsiz oluyorum ses cekmek istemiyorum, gecen gun kuzenimin 5 yasindaki kizi ayagima elindeki bardagi dusurdu bisey olmadi ama gereksiz yere dikkatli olsana biraz yaa diye cekistim cocuga eskiden olsa onemli degil canim ne olacakmis derdim simdi kucucuk cocuga bagiracak hale geldim hemde durup dururken.
Onceleri adet oncesi gerginliktir diyordum ama yok zaman gectikce tahammulsuzlesiyorum herseye, herkese.. ailemin bile bazen yemek yerken yemek yiyisi sinirimi bozmaya basladi bisey dememek icin katlanamadigim icin kalkiyorum sofradan.. daha 21 yasinda ne bu tahammulsuzluk bu sinir anlayamiyorum, sinirden nefesim kesiliyor resmen basima agri geliyor en ufak bisey beni delirtiyor
neden boyle oldum nasil duzelir bu durum bilemiyorum sizede boyle oldugu oluyor mu?

hepimizin dönem dinem iniş ve çıkışları oluyor ruh halinde
geçici bir duırumdur
aksi halde üzerine eğilmen gerekiyor
birçok etkeni olabilir
muayen dönemlerin
değişen hava koşulları
bilinçaltında belkide farkında olmadığın bir endişen
yada sadece büyüyorsundur

genç kızlık bitiyor ve olgunluk dönemin başlıyor

psikologa gidemem, psikologa gidenlerin deli oldugunu dusunen bir cevrem var tut aile, akraba, komsu mahalle hepsi...

kendimi taniyamiyorum insallah tez zamanda eski halime kavusurum, ne olduda hayattan bu denli sogudum bilemiyorum, sanki hicbirzaman hicbirsey yoluna girmeyecekmis gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…