Sebepsizce bitti...

bak cancağızım gitmek istiyorsa bırak gitsin hediyeleri de geri göndermeseydin keşke at gitsin.Sen kafanda bitirmezsen onun sana dönüşü olursa daha çok yıpranacaksın.hatasını anlayacak falan diye de düşünme.inan daha çok üzülürsün.

bak cancağızım gitmek istiyorsa bırak gitsin hediyeleri de geri göndermeseydin keşke at gitsin.Sen kafanda bitirmezsen onun sana dönüşü olursa daha çok yıpranacaksın.hatasını anlayacak falan diye de düşünme.inan daha çok üzülürsün.

yorumun için çok teşekkür ederim.. pişman olacağını düşünmüyorum onun için gelip geçici bi eğlenceydi ki bu kadar sebepsiz bir sebeple bitirdi. Açıkcası hala takılmamın en önemli nedeni sebep bulamamam yani onunda sebep sunamaması aslında. istemiyorum artık bile deseydi en azından bu da bir sebepti.

Aklında bir başkası var.
Bence hediyelerini iade etme . Ben olsaydım etmezdim.
Eğlenmeme bakardım.
Biliyorum çok acı çekiyorsun ama geçer gerçekten.
Ne demiş Kenan Doğulu :
"Geçer geçer geçer geçer bunlar da geçer , üzme tatlı canını bunlar da geçer " :16:

Hediyeleri değil sadece yüzüğü iade et, ve bunu da sen yapmalısın bence.

Aksi durumda çok çocukça olur arkadaşınla göndermek.:26:

yorumun için çok teşekkür ederim.. pişman olacağını düşünmüyorum onun için gelip geçici bi eğlenceydi ki bu kadar sebepsiz bir sebeple bitirdi. Açıkcası hala takılmamın en önemli nedeni sebep bulamamam yani onunda sebep sunamaması aslında. istemiyorum artık bile deseydi en azından bu da bir sebepti.

eğlenceydim diye düşünme sakın,Allah karşına öyle birini çıkarır ki iyi beni terk etmiş dersin. Kafanı dağıtacak bir şey bul,film izle ama çok düşünme,insan düşündükçe yüreği kaldırmaz.

Hediyeleri değil sadece yüzüğü iade et, ve bunu da sen yapmalısın bence.

Aksi durumda çok çocukça olur arkadaşınla göndermek.:26:

bende aynı şeyi yapmak istiyordum ancak onu tekrar görme gücünü bulamadım kendimde, bu sebeple arkadaşıma verme nedenimde aynı şirkette çalışıyo olmaları sadece.

Aklında bir başkası var.
Bence hediyelerini iade etme . Ben olsaydım etmezdim.
Eğlenmeme bakardım.
Biliyorum çok acı çekiyorsun ama geçer gerçekten.
Ne demiş Kenan Doğulu :
"Geçer geçer geçer geçer bunlar da geçer , üzme tatlı canını bunlar da geçer " :16:

öğrendiğim kadarıyla benden önceki sevgilisi de kendinden 10 yaş kadar büyükmüş. hatta kendisindende nisan ayında bi sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bizde eylülde çıkmaya başladık zaten arada çok bi zaman yok.

eğlenceydim diye düşünme sakın,Allah karşına öyle birini çıkarır ki iyi beni terk etmiş dersin. Kafanı dağıtacak bir şey bul,film izle ama çok düşünme,insan düşündükçe yüreği kaldırmaz.

İnşAllaahhh :) öyle çok dua ediyorum ki rabbim gönlümden alsın aşkınıda acısınıda...

Sanirim ciftler arasinda bi enerji oluyor ve o sekilde ya karsindaki insanin samimiyetinden emin oluyorsun, yada supheleniyorsun. Iliskiniz iki aylikken actigin konu sevgilinin ileriye donuk evlilik planlarinin gercek olup, olmadigini anlayamadiginla ilgiliymis. O konuya yorum yapan bi kisi, kendi esinin ilk gun buna karar verdigini yazmis. ikisi de normal sanirim. iki kisi ayni seyleri hissetmezken, bi taraf o tarz konusmalar yapmak icin erken oldugunu vs dusunuyorsa, yolunda gitmeyen birseyler vardir. Bakiyorum da ne zaman kk ya iliskilerinde bi anlasilmazlik, sorun olan biri konu actiginda o iliski mutlaka bitiyor - kendim de buna dahilim.

Ayriliklar aslinda gayet normal. Herkes hayatimizin sonuna dek yanimizda olacak diye birsey yok ki size daha uygun biriyle ilerde tanistiginiz da bittigi icin sevineceksiniz. Ve sunu da soyleyim, sebepsiz ayrilik yoktur. Sebebi sizi sevmiyor olmasidir, bunu da soylemeye cekinmistir. Bunlar sizin en zor zamanlariniz. Bir suru duyguyu tadacaksiniz bu onumuzdeki bi kac ayda. Ama inanin bana zaman herseyin ilaci..

Son düzenleme:
geri gönderme çöpe at hediyesini. değer verdiğini görmesin. ztn görüldüğü üzere bi çabası da yok. canın acısa da bas tekmeyi arkadaşım. seni seven biri çıkar karşına illa ki..

Bencede bu sözleri bahaneydi baştaki heyecanla bişiler başladı sonra istemediğini farkedip böyle saçma bir sebebe sığındı :(

arkadaş doğruyu söylemiş.seni istemeyeni sende isteme hiç keyfin kaçmasın. başka erkekmi kalmadı.pişman olursada sakın dönme.zaten zamanla unutursun çünkü unutulcak biriymiş

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)

hepinizinde dediği gibi tek çare var "zaman"....

Ya aklında biri var yada birini unutmak için beni seçti ....

Bi iki gündür belliydi böyle olacağı dün gece hiç uyumadım gündüzde en fazla 2 3 saat uyumuşumdur şuan yorgun olup uyumam gerekirken zerre uyku yok gözümde... Beddua etmek istemiyorum ama bana yaşattıklarını o da yaşar umarım yada neyse... Allah a havale ediyorum.....

Söyle düsün: Nekadar sana kötü birsey yapmista olsa, sonucta onun bu davranisinin sayesinde artik sende degismis oldun. bundan sonra daha dikkatli yaklasirsin erkeklere, hemen güvenmessin, hemen hayallere kapilmassin. Bugün baska yarin baska olabilecegini göz önünde bulundursun. Iyi olan herzaman sevilmiyor iste, eminim oda gider nerde burnundan getirin bir kadin varsa onla evlenir. Herkes hak ettigini bulur.
Ve ona ait seyleri onu hatirlatan hediyeleri vs gercekten ver gitsin, neyine lazim, alsin basina calsin.

Benim tecrübeme dayanarak diyorumki sana, sen hic arama sorma kendi hayatina yeniden yön ver, en az iki-üc ay icinde bundan yine sana mesajlar gelmeye baslar.
Ciddi olmasa bile seni cantada keklik tutmak icin yine öyle yakinlasmaya calisir bence.

Veee sonuc olarak yarin birgün evlendiginde bunlar aklina gelecek ve kocanin degerini daha cok anlayacaksin. Ne adi adamlarla karsilastim hayatimda, Allahima cok sükür benim kocam dünya tatlisi diyeceksin inanki. Insan kötüleri tanimadan iyilerinde degerini bilemiyor.

hediyeleri bas cope
yuzugunu sen kendin ver eline bence,seni ne hale getirdigini gorup vizcdan azabi ceksin omru boyu
bu ona verilicek en guzel hediye.

ve bidaha assla ve asla geri donme

hediyeleri bas cope
yuzugunu sen kendin ver eline bence,seni ne hale getirdigini gorup vizcdan azabi ceksin omru boyu
bu ona verilicek en guzel hediye.

ve bidaha assla ve asla geri donme

benii üzgün görünce vicdan azabı çekeceğini sanmıyorum açıkcası sonuçta benim üzülmem onu üzmüş olsa yapmazdı. benim ona vermem demek onun şirketine gitmem demektir çünkü onu arayıp yada mesaj atıp görüşelim demem onu daha da önemsediğimi düşünerek havalara girer diye düşünüyorum. benim arkadaşımı yani aynı şirkette çalıştığı arkadaşımı sevmezdi hiç huyunu suyunu ve bizim tanışmamıza sevgili olmamıza o vesile olmuştu yine son noktayı onun elinde görürse daha iyi olur bence. ben bile muhattap olmak istemiyorum onunla yani bunu bilsin yeter. ayrıca şirkette sayemde edindiği garantili hali içinde takım liderinin yanında o eşyaları alınca daha da iyi olacak benceee :41:

Söyle düsün: Nekadar sana kötü birsey yapmista olsa, sonucta onun bu davranisinin sayesinde artik sende degismis oldun. bundan sonra daha dikkatli yaklasirsin erkeklere, hemen güvenmessin, hemen hayallere kapilmassin. Bugün baska yarin baska olabilecegini göz önünde bulundursun. Iyi olan herzaman sevilmiyor iste, eminim oda gider nerde burnundan getirin bir kadin varsa onla evlenir. Herkes hak ettigini bulur.
Ve ona ait seyleri onu hatirlatan hediyeleri vs gercekten ver gitsin, neyine lazim, alsin basina calsin.

Benim tecrübeme dayanarak diyorumki sana, sen hic arama sorma kendi hayatina yeniden yön ver, en az iki-üc ay icinde bundan yine sana mesajlar gelmeye baslar.
Ciddi olmasa bile seni cantada keklik tutmak icin yine öyle yakinlasmaya calisir bence.

Veee sonuc olarak yarin birgün evlendiginde bunlar aklina gelecek ve kocanin degerini daha cok anlayacaksin. Ne adi adamlarla karsilastim hayatimda, Allahima cok sükür benim kocam dünya tatlisi diyeceksin inanki. Insan kötüleri tanimadan iyilerinde degerini bilemiyor.

belkide çok iyi davranacak rahat bırakarak bende hata yaptım fazla rahatlık iyi değilmiş batıyo sonra :9: hakkımda en hayırlısı buymuş diyerek yoluma devam ediyorum.

Back
X