Söyle düsün: Nekadar sana kötü birsey yapmista olsa, sonucta onun bu davranisinin sayesinde artik sende degismis oldun. bundan sonra daha dikkatli yaklasirsin erkeklere, hemen güvenmessin, hemen hayallere kapilmassin. Bugün baska yarin baska olabilecegini göz önünde bulundursun. Iyi olan herzaman sevilmiyor iste, eminim oda gider nerde burnundan getirin bir kadin varsa onla evlenir. Herkes hak ettigini bulur.
Ve ona ait seyleri onu hatirlatan hediyeleri vs gercekten ver gitsin, neyine lazim, alsin basina calsin.
Benim tecrübeme dayanarak diyorumki sana, sen hic arama sorma kendi hayatina yeniden yön ver, en az iki-üc ay icinde bundan yine sana mesajlar gelmeye baslar.
Ciddi olmasa bile seni cantada keklik tutmak icin yine öyle yakinlasmaya calisir bence.
Veee sonuc olarak yarin birgün evlendiginde bunlar aklina gelecek ve kocanin degerini daha cok anlayacaksin. Ne adi adamlarla karsilastim hayatimda, Allahima cok sükür benim kocam dünya tatlisi diyeceksin inanki. Insan kötüleri tanimadan iyilerinde degerini bilemiyor.