Şampuan ve Saç Kremleri seboraik dermatit

Bir ise yarayacagini dusunmuyorum.
Kullanmadim ama boyle kozmetikler bana faydali olmadi.
Ben Davinesin sari serisindekini kullaniyorum. Memnunum kasinti kizariklik kepek hepsini yok ediyor.
Alternatif olarakta son durulama suyu olarak sirkeli su kullaniyorum.
Sampuan kadar etkili olmuyor ama elimin altinda kullanabilecegim hic bir sey olmayinca mecbur..
Rahatlatiyor iyi geliyor o da, faydasiz diyemem.

Bir ise yarayacagini dusunmuyorum.
Kullanmadim ama boyle kozmetikler bana faydali olmadi.
Ben Davinesin sari serisindekini kullaniyorum. Memnunum kasinti kizariklik kepek hepsini yok ediyor.
Alternatif olarakta son durulama suyu olarak sirkeli su kullaniyorum.
Sampuan kadar etkili olmuyor ama elimin altinda kullanabilecegim hic bir sey olmayinca mecbur..
Rahatlatiyor iyi geliyor o da, faydasiz diyemem.
Bende birsuru urun kullandim ama bi care bulamadim henuz internette arastirirken seboreye iyi geldigi yaziyordu yorum da goremedim pek fazla da haklisin senin dedigini kullanmadim ama deneyebilirim

Konuyu biraz daha açar mısın

Bu Bi hastalık mı tam anlamadım ya da nasıl bi hastalık

Konuyu biraz daha açar mısın

Bu Bi hastalık mı tam anlamadım ya da nasıl bi hastalık
Saç diplerinde yağlı egzama bi hastalik saç derisinde aşırı yaglanma ve kepeklenmeye bağlı siviceler kızarıkliklar meydana geliyor buda dayanilmaz bi kaşıntıya neden oluyor bi tedavisi de yok deneme yanılma yontemleri ile kendine cozum ariyosun

Saç diplerinde yağlı egzama bi hastalik saç derisinde aşırı yaglanma ve kepeklenmeye bağlı siviceler kızarıkliklar meydana geliyor buda dayanilmaz bi kaşıntıya neden oluyor bi tedavisi de yok deneme yanılma yontemleri ile kendine cozum ariyosun

Dermatoloğa gittin mi ilaç tedavisi için

Saçımda değil ama Bende de egzama problemi var kremler iyi geliyor

Bir doktorla kalma.bende ciddi boyutta büyük egzamalar vardı
İlk gösterdiğim doktor orda bişey yok dedi

Çocuk görse anlardı mosmor yarayı

Şimdiki Dr um iyi ilacı da iyi geldi

Clear dene. Bende o dediginden yok ama saç derimi pırıl pırıl yapıyor, rahatlatıyor.Sıfır kepek.

Back
X