- 1 Kasım 2016
- 19
- 10
- 38
- 28
- Konu Sahibi Minikkelebekler
Head shoulders seboraik dermatit şampuganini kullanan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok farketti saol konuyu aydnlatmis oldunŞampuğan değildir şampuandır o.
Birisinin o ürünü kullanmış olması mı derdin.Çok farketti saol konuyu aydnlatmis oldun
Bende birsuru urun kullandim ama bi care bulamadim henuz internette arastirirken seboreye iyi geldigi yaziyordu yorum da goremedim pek fazla da haklisin senin dedigini kullanmadim ama deneyebilirimBir ise yarayacagini dusunmuyorum.
Kullanmadim ama boyle kozmetikler bana faydali olmadi.
Ben Davinesin sari serisindekini kullaniyorum. Memnunum kasinti kizariklik kepek hepsini yok ediyor.
Alternatif olarakta son durulama suyu olarak sirkeli su kullaniyorum.
Sampuan kadar etkili olmuyor ama elimin altinda kullanabilecegim hic bir sey olmayinca mecbur..
Rahatlatiyor iyi geliyor o da, faydasiz diyemem.
Yani konunun basligi dert ama senin anliyo olman icin okumus olman lazim da belliki bole tam bakmayi bilmiyosun kelimeye takilcana sonuca takilBirisinin o ürünü kullanmış olması mı derdin.
Doğru düzgün derdin varsa yaz da yardımcı olan çıkar belki.
Dert yok ,cümle yok,başı var sonu yok.Yani konunun basligi dert ama senin anliyo olman icin okumus olman lazim da belliki bole tam bakmayi bilmiyosun kelimeye takilcana sonuca takil
Kullandim ama bana bi yarari olmadi alternatif yöntemler aramaya basladim vich durcay terasan ketorozonal gibi bicok urun kullandm ama ataklari hafifletemiyorumSeboraik dermatit için zeytinyağı ve hint yagi içeren karışımı kullandınız mı ?
Nolur cevap seb verme anlayan yaziyor zaten
Nolur cevap seb verme anlayan yaziyor zaten
Demek ki neymiş,anlaşılmıyormuşKonuyu biraz daha açar mısın
Bu Bi hastalık mı tam anlamadım ya da nasıl bi hastalık
Saç diplerinde yağlı egzama bi hastalik saç derisinde aşırı yaglanma ve kepeklenmeye bağlı siviceler kızarıkliklar meydana geliyor buda dayanilmaz bi kaşıntıya neden oluyor bi tedavisi de yok deneme yanılma yontemleri ile kendine cozum ariyosunKonuyu biraz daha açar mısın
Bu Bi hastalık mı tam anlamadım ya da nasıl bi hastalık
İnan senin gibilerlerden heryerde var ve senin gibilerle ayiricak vaktim yok benim kendinle ilgilenDemek ki neymiş,anlaşılmıyormuş
Elhamdülillah kendimle ilgileniyorum.İnan senin gibilerlerden heryerde var ve senin gibilerle ayiricak vaktim yok benim kendinle ilgilen
Saç diplerinde yağlı egzama bi hastalik saç derisinde aşırı yaglanma ve kepeklenmeye bağlı siviceler kızarıkliklar meydana geliyor buda dayanilmaz bi kaşıntıya neden oluyor bi tedavisi de yok deneme yanılma yontemleri ile kendine cozum ariyosun