- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi Minikkelebekler
Arada atak yaptığı dönemler ketoral şampuanla bastırıp vichy dercos'a geri dönüyorum ben. Bulduğum en iyi çözüm bu. Bir de çok kaşıntı yaptığında bir sprey kullanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ataklar maf ediyor zaten vich bende kullandim ama belli bir sure sonra sanki bagasiklik kazaniyor sonra ise nafile artikArada atak yaptığı dönemler ketoral şampuanla bastırıp vichy dercos'a geri dönüyorum ben. Bulduğum en iyi çözüm bu. Bir de çok kaşıntı yaptığında bir spray kullanıyorum.
Aaaa aa ortada bi dert oldugunu anladin şükürElhamdülillah kendimle ilgileniyorum.
Sen de azıcık ilgilensen de yazı yazmayı derdini anlatmayı öğrensen.
Profil mesajımı sana ithaf ediyorumAaaa aa ortada bi dert oldugunu anladin şükür
sende konuşarak akilli oldugunu sananlardansin yazikProfil mesajımı sana ithaf ediyorum
![]()
Sen de ,de ayrı yazılır.sende konuşarak akilli oldugunu sananlardansin yazik
Yani benimkisi gecmiyor belki dediginiz gibi is okul ust uste biniyo ama 3 yildir falan var kremin ismini biliyomusunuzBi ara iş stresinden bende çıkmıştı. Yara gibi sivilce gibi bişeyler. Dermatoloğum seboraik dermatit dedi. Bir kremle bir şampuan vermişti. Geçti sonra. Yani ben öyle sanıyordum geçmeyen bişey mi bu ya. Nadiren saçımda kaşıntı sivilce çıkıyo ama zamanki gibi değil, ara ara sıkıntıya bağlıyordum . Geçti bence ya, inşallah geçmiştirgeçmiş olsun size de
![]()
Hadi isineSen de ,de ayrı yazılır.
Konuşmuyorum ayrıca,yazıyorum.
Sen de ne meraklıymışsın bana laf yetiştirmeye,
MaalesefYani benimkisi gecmiyor belki dediginiz gibi is okul ust uste biniyo ama 3 yildir falan var kremin ismini biliyomusunuz
Anladim tesekkur ederimMaalesefaklımda olsa yazacaktım zaten ama hatırlamıyorum hiç.
Rabbim şifa versin inşallah
Head shoulders seboraik dermatit şampuganini kullanan var mi
Valla kesin çözüm bulan varsa yazsin kizlar herkes herşeyi denemis neredeyse canm sen bioksin kullanabilirsin sorunlarini çözer ama seborede tekrar ortaya çıkabilirvichy yesil kapak olandan kullaniyorum saclarimi doktu ve kuruttu tabi 1 yıldır kullaniyorumsimdi dogal ozlu, yaglandırıcı ve guclendirici , dokulme karsiti sampuan arayisindayim ..Bu hastalık beni bitirdi kızlar lütfen yardım
![]()