Şampuan ve Saç Kremleri seboraik dermatit

Arada atak yaptığı dönemler ketoral şampuanla bastırıp vichy dercos'a geri dönüyorum ben. Bulduğum en iyi çözüm bu. Bir de çok kaşıntı yaptığında bir sprey kullanıyorum.

Doktora gittim hem ozel hemde devlet hastanesine gittim hep ayni ilaclari veriyorlar kortizonlu oldugu icin kisa sureli ve az etkisi oluyor saç dibinde oldugu icin digerleri gibi olmuyor

Bi ara iş stresinden bende çıkmıştı. Yara gibi sivilce gibi bişeyler. Dermatoloğum seboraik dermatit dedi. Bir kremle bir şampuan vermişti. Geçti sonra. Yani ben öyle sanıyordum geçmeyen bişey mi bu ya. Nadiren saçımda kaşıntı sivilce çıkıyo ama zamanki gibi değil, ara ara sıkıntıya bağlıyordum . Geçti bence ya, inşallah geçmiştir:confused: geçmiş olsun size de;)

Bi ara iş stresinden bende çıkmıştı. Yara gibi sivilce gibi bişeyler. Dermatoloğum seboraik dermatit dedi. Bir kremle bir şampuan vermişti. Geçti sonra. Yani ben öyle sanıyordum geçmeyen bişey mi bu ya. Nadiren saçımda kaşıntı sivilce çıkıyo ama zamanki gibi değil, ara ara sıkıntıya bağlıyordum . Geçti bence ya, inşallah geçmiştir:confused: geçmiş olsun size de:KK66:
Yani benimkisi gecmiyor belki dediginiz gibi is okul ust uste biniyo ama 3 yildir falan var kremin ismini biliyomusunuz

vichy yesil kapak olandan kullaniyorum saclarimi doktu ve kuruttu tabi 1 yıldır kullaniyorum :( simdi dogal ozlu, yaglandırıcı ve guclendirici , dokulme karsiti sampuan arayisindayim ..Bu hastalık beni bitirdi kızlar lütfen yardım :(

Öldü
vichy yesil kapak olandan kullaniyorum saclarimi doktu ve kuruttu tabi 1 yıldır kullaniyorum :KK43: simdi dogal ozlu, yaglandırıcı ve guclendirici , dokulme karsiti sampuan arayisindayim ..Bu hastalık beni bitirdi kızlar lütfen yardım :KK43:
Valla kesin çözüm bulan varsa yazsin kizlar herkes herşeyi denemis neredeyse canm sen bioksin kullanabilirsin sorunlarini çözer ama seborede tekrar ortaya çıkabilir

Back
X