Sabah bir uyandım yüzün acıyor seboreik dermatit vardı önceden de hamilelikten sonra daha artış gösterdi doktor krem yazdı ama etkısız 11 haftalık hamıle olduğum için istediği kremi veremıyorum bebek çok ufak dedi resimde koydum yüzümün halini 3 gün önce covidim gecti ağır gecırdım onu acaba tetıkledi varmı aynı sorunu yasayan yardımcı olabilir misiniz
hatta daha beteri sulanıyo o derece kafamdakilerde kanıyo kaşınıp ama yüzüme pirdolin krem saçımada vichy dercos çok iyi geliyo hiç bunları yaşamıyorum bi süredir almadım yine azdı yarın eczaneden alıp kurtulucam hee bide benim kulak içime kadar yayıldı stres hava çok etken
hatta daha beteri sulanıyo o derece kafamdakilerde kanıyo kaşınıp ama yüzüme pirdolin krem saçımada vichy dercos çok iyi geliyo hiç bunları yaşamıyorum bi süredir almadım yine azdı yarın eczaneden alıp kurtulucam hee bide benim kulak içime kadar yayıldı stres hava çok etken
Kulak içimde benımde var kabul kabuk pullu balık gibi soyup duruyorum pirdolin bende kullandım ama pek bi etki göremedim kortizonlu kremler iyi gelıyordu ama hamıleyım kullanamıyorum kantoron yağı denedım tık yok hindistan cevizi yağı sürdüm gerçekten işkence bu siz hamilemisiniz
Kulak içimde benımde var kabul kabuk pullu balık gibi soyup duruyorum pirdolin bende kullandım ama pek bi etki göremedim kortizonlu kremler iyi gelıyordu ama hamıleyım kullanamıyorum kantoron yağı denedım tık yok hindistan cevizi yağı sürdüm gerçekten işkence bu siz hamilemisiniz
yok ben hamile değilim benimkini en çok stres etkiliyo pirdolin bana çok iyi geliyo ama oda ufacık krem 100 tl çok azdığı dönemde mecbur alıyorum bide doktor azdığı dönemde travazolda sürebilirsin dedi ama haklısın hamilelik olunca herşey kullanılamıyo Allah şifa versin inşAllah canım
Denedim canım yanık gibi bu kızarıklığa çare bulamadım gitti birde yanıyor hani güneşleniriz yüzümüz yanar ya aynı o şekılde doktor coresatin sarı krem verdi 2 gündür kullanıyorum tık yok acaba gül hastalığımı bu roze hastalığıda varmıs seboreik le karıstırılıyormus