Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seboreik Dermatit hakkında yardım istiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben bi kere naptim cnm biliyon mu:) aldim bi limonu ikiye yardim sonra kafama surdum:D hic baska bisey ilave etmeden tam reklamliktim o zmn hihi :)gece limonlu sacla yattim sabah yikandim hem kepek azalmisti hemde sacimin rengi acilmisti :))hafiften hihih ama ertesi gece kulkedisine donusuverdim gene :))

ahahahah alemsin kız:52: kaskatı olmustur sacların limon surunce:1: yakma falan yapıo mu:44:

hahaa firca gibi haha:) masallah masallah cnm Allah nazarlardan korusun :) sen masa falan cok kullaniyormusn cnm?
kiz sana bisey anlaticama ma miden bulanir diye korkuyorum :1: kepekle ilgili hihih

amin cnm kıskanıom valla benimde ole olsa keske:1: valla bi hevesle masa duzlestirici ikisini de aldım evlenmeden kocişime susleniyim guzel goruniim die ilk zamanlar yaptım ama smdi dokulme artınca yapmıom bayadır en son 4 ay once duzlestrmistim sanırım:1: anlat anlat merak ettim midem bulanmaz bnm ole hmn:1::1:

saclarımda kepek dokulme ve inanılmaz kasınma var elim surekli sacımda :( kac senedir bunun icin doktora gidiyorum losyon sampuan verio kullanınca gecio bi iki ay sonra yine baslıo bu aralar yine arttı bu sikayetler ne yapcam off daha iki uc ay once gittim doktora. bunun icin bana onerebilceginiz bi sampuan veya herhangi bisey var mı. ketoral aldım yine onu kullanıom normalde faydası olurdu ama bi degisiklik yok simdi. onun yanında bide otacının on bitkilisini kullanıodum o da bitti bugun ya da yarın yeni bi sampuan alcam internetten arastdrdım daha cok kafam karıstı naturway sarımsaklı sampuan mı alsam organıcum mu sebamed mi bilemedim:50: bi fikir verin lutfen bunlar dısında onerceginiz bisey var mı ya da???

canım alacağın otacı filan hiçbi işe yaramaz boşuna para verme, kaşıntıların ve kepeklenmelerin artar, ben bu konuyu açmıştım daha önce, sana yardımcı olmak isterim. ketoral filan sadece 1 ay işe yarıyor sonrasında doktorlar steroide geçiyorlar, seboreik dermatit çok sıkıntılı yani

sana önereceğim şampuan TTO (tea tree oil) şampuan %3'lük, antibakteriyel, kepek önleyici, saçları besleyici ve antiseboreik, bunu mutlaka al işe yarayacaktır, banyo yaparken biraz keskin kokar ama sonra kokusundan eser kalmıyor merak etme, fiyatı 18.5 eczanelerde, diğer şampuanlara göre pahalı ama işe yarayacaktır canım

2. önerim marketten gidip sade bi maden suyu alman, başından aşağı ya da egzemalı bölgeye dökmen canım, durulamana gerek yok, nasıl rahatladığını göreceksin ;) pratik ve doğaldır

gerçekten geçmiş olsun canım, malesef stresle alevlenen sürekli tekrar eden bi rahatsızlık bu, ama sakın steroide başlama, ancak çok çok ilerlerse başlanır, ve sana önerim sakın otacıyı ya da diğer şampuanları kullanma, hele panten filan onlar bazı bünyelerde gerçekten kepeğe ve sivilcelenmelere sebep oluyor. ben bi de doa'nın doğal sülfatsız şampuanları var onları deneyeceğim, burada kk'da öğrenmiştim onu da, bakalım onlar da işe yararsa öneririm sana da, daha ucuzlar çünkü Eki Görüntüle 418654

canım alacağın otacı filan hiçbi işe yaramaz boşuna para verme, kaşıntıların ve kepeklenmelerin artar, ben bu konuyu açmıştım daha önce, sana yardımcı olmak isterim. ketoral filan sadece 1 ay işe yarıyor sonrasında doktorlar steroide geçiyorlar, seboreik dermatit çok sıkıntılı yani

sana önereceğim şampuan TTO (tea tree oil) şampuan %3'lük, antibakteriyel, kepek önleyici, saçları besleyici ve antiseboreik, bunu mutlaka al işe yarayacaktır, banyo yaparken biraz keskin kokar ama sonra kokusundan eser kalmıyor merak etme, fiyatı 18.5 eczanelerde, diğer şampuanlara göre pahalı ama işe yarayacaktır canım

2. önerim marketten gidip sade bi maden suyu alman, başından aşağı ya da egzemalı bölgeye dökmen canım, durulamana gerek yok, nasıl rahatladığını göreceksin ;) pratik ve doğaldır

gerçekten geçmiş olsun canım, malesef stresle alevlenen sürekli tekrar eden bi rahatsızlık bu, ama sakın steroide başlama, ancak çok çok ilerlerse başlanır, ve sana önerim sakın otacıyı ya da diğer şampuanları kullanma, hele panten filan onlar bazı bünyelerde gerçekten kepeğe ve sivilcelenmelere sebep oluyor. ben bi de doa'nın doğal sülfatsız şampuanları var onları deneyeceğim, burada kk'da öğrenmiştim onu da, bakalım onlar da işe yararsa öneririm sana da, daha ucuzlar çünkü Eki Görüntüle 418654

steroid ne cnm? bu onerdigin sampuanı tek basına kullanmak yeterli mi. hani ketoral gibi mi o tur sampuanları haftada iki kez kullanabilioz ya sade bide baska sampuan kullanarak. bunu tek basına mı kullanıcaz?
maden suyu da kolaymıs bi zararı olmaz demi:1: o doanın sampuanını bende burdan gordum cnm ama guvenemedim nasıldır die sen kullan sonra bana da haber ver cok tesekkur ederim :))

bide benim ole tek bi bölgede degil komple her yerinde bi kasıntı kepek var aynayla bakınca da yara gibi bisey yok gorunurde bisey yok yani sade kasıyınca minik mink kepekler cıkıo

ahahahah alemsin kız:52: kaskatı olmustur sacların limon surunce:1: yakma falan yapıo mu:44:
yapmaz mi yakiyor azck surerkenn :D sonra rahatliyor kafacigim benim:) hihi yansin ona az bile :D bole isyanlarda bulunmasaydi hihi :27: ( kafama diyorum)
amin cnm kıskanıom valla benimde ole olsa keske:1: valla bi hevesle masa duzlestirici ikisini de aldım evlenmeden kocişime susleniyim guzel goruniim die ilk zamanlar yaptım ama smdi dokulme artınca yapmıom bayadır en son 4 ay once duzlestrmistim sanırım:1: anlat anlat merak ettim midem bulanmaz bnm ole hmn:1::1:

ben mesela cnm sacimi duzlestirmeden cikmiyorum belki benim sacimin yaglanma nedeni bu:) bilemem ...bak anlatiyom sonra cok ingrencsin deme hihi :37: benim kardesim cnm bi yaz kuafor kursuna baslamisti...ve kursun oldugu saatte gelen musterilere bedava kursistler tarafidan sac kesimi yapiliyordu tabi isteyene :) neyse bigun bi adam gelmis benim kardesimde nasl sansli gunundeymis artk bilmem )) adami aliyor tmm mi sacini kisalticak vs vs :)) ama hahhaaa adamin saci kepek dolu iyyyyyyyyyyyy hahahhaa kardesimde gik cikaramamis tabi:D taramasi gerek saci kesmeden once anamm sanki sac degil kepek tariyor :D dusunn off icim kalkiyor ama hemde komik geliyor haha :D

cnm benim yuzumde yok sadece sacımda var daha once pantene kullandım senelerce ama baktım olmuo bitkisellere basladım bende iclerinde cok kimyasal var die bıraktım ama otacının da pek ole bi aman aman faydasını gormedim simdi baska sampuan arayısı icindeym o yuzden. bebek sampuanı kullansak bize yeterli gelir mi ki?

Bebek şampuanı saçı beslemiyor tabiki onu başka türlü takviye edeceksin bebek cildi hassas olduğundan bebek şampuanları diğerleri kadar kimyasal gelmiyor kimyasal ama içerisinde öyle bir sürü şey yok. Çok sıcak suyla yıkanmayacaksın mesela hatta banyoda fazla kalmayacaksın su ve seboreik dermatit düşman gibiler. ve kaşınsa da kaşımayacaksın kısır döngü oluşuyor direnci bir kere kırdın mı inişe geçiyor yemene içmene bile dikkat et bence çünkü nedeni belli değil çözümü belli değil. Bir şey duymuştum bir de dermaroller ile alttaki yağ tabakasına bir işlem yapılarak tedavisi varmış diye. Araştır istersen.

Son düzenleme:
yapmaz mi yakiyor azck surerkenn :D sonra rahatliyor kafacigim benim:) hihi yansin ona az bile :D bole isyanlarda bulunmasaydi hihi :27: ( kafama diyorum)

ben mesela cnm sacimi duzlestirmeden cikmiyorum belki benim sacimin yaglanma nedeni bu:) bilemem ...bak anlatiyom sonra cok ingrencsin deme hihi :37: benim kardesim cnm bi yaz kuafor kursuna baslamisti...ve kursun oldugu saatte gelen musterilere bedava kursistler tarafidan sac kesimi yapiliyordu tabi isteyene :) neyse bigun bi adam gelmis benim kardesimde nasl sansli gunundeymis artk bilmem )) adami aliyor tmm mi sacini kisalticak vs vs :)) ama hahhaaa adamin saci kepek dolu iyyyyyyyyyyyy hahahhaa kardesimde gik cikaramamis tabi:D taramasi gerek saci kesmeden once anamm sanki sac degil kepek tariyor :D dusunn off icim kalkiyor ama hemde komik geliyor haha :D

hah hah valla kardesindeki de sans cnm:1: ama sen ole soyleyince ben daha kotu bişi bekliyodum:37:

Bebek şampuanı saçı beslemiyor tabiki onu başka türlü takviye edeceksin bebek cildi hassas olduğundan bebek şampuanları diğerleri kadar kimyasal gelmiyor kimyasal ama içerisinde öyle bir sürü şey yok. Çok sıcak suyla yıkanmayacaksın mesela hatta banyoda fazla kalmayacaksın su ve seboreik dermatit düşman gibiler. ve kaşınsa da kaşımayacaksın kısır döngü oluşuyor direnci bir kere kırdın mı inişe geçiyor yemene içmene bile dikkat et bence çünkü nedeni belli değil çözümü belli değil. Bir şey duymuştum bir de dermaroller ile alttaki yağ tabakasına bir işlem yapılarak tedavisi varmış diye. Araştır istersen.

cok sıcak suyla yıkamıom ztn cnm ılık suyla hatta cıkarken bi soguk su tutuom kafama. 'kasınsa da kasımayacaksın ' :50: onu yapamıom iste dayanamıom kasıom hmn:50: ole olunca da dipten yeni cıkan saclar kopuo elime gelio minik minik. su dedigini de bi arastrayım bakalım

yaf tarak gorunmuor kepekten o derece cokmus :1: hihi Allah korusun insan arasina cikamazdim herhalde o kdr ck olsaydi...birden ciddilestim ins bi cozumu bulunur:)

heh heh sukur halimize o kadar diil:1: bizim saclar uzun yine pek belli olmaz ama erkeklerin bi cimcik sacı var nereye saklıcaklar :1: yazııık adama:37:

dün maden suyuyla elma sirkesi aldım bugun denicem maden suyunu insallah ise yarar maymun gibi kasınmaktan sıkıldım:52::52: