canım alacağın otacı filan hiçbi işe yaramaz boşuna para verme, kaşıntıların ve kepeklenmelerin artar, ben bu konuyu açmıştım daha önce, sana yardımcı olmak isterim. ketoral filan sadece 1 ay işe yarıyor sonrasında doktorlar steroide geçiyorlar, seboreik dermatit çok sıkıntılı yani
sana önereceğim şampuan TTO (tea tree oil) şampuan %3'lük, antibakteriyel, kepek önleyici, saçları besleyici ve antiseboreik, bunu mutlaka al işe yarayacaktır, banyo yaparken biraz keskin kokar ama sonra kokusundan eser kalmıyor merak etme, fiyatı 18.5 eczanelerde, diğer şampuanlara göre pahalı ama işe yarayacaktır canım
2. önerim marketten gidip sade bi maden suyu alman, başından aşağı ya da egzemalı bölgeye dökmen canım, durulamana gerek yok, nasıl rahatladığını göreceksin

pratik ve doğaldır
gerçekten geçmiş olsun canım, malesef stresle alevlenen sürekli tekrar eden bi rahatsızlık bu, ama sakın steroide başlama, ancak çok çok ilerlerse başlanır, ve sana önerim sakın otacıyı ya da diğer şampuanları kullanma, hele panten filan onlar bazı bünyelerde gerçekten kepeğe ve sivilcelenmelere sebep oluyor. ben bi de doa'nın doğal sülfatsız şampuanları var onları deneyeceğim, burada kk'da öğrenmiştim onu da, bakalım onlar da işe yararsa öneririm sana da, daha ucuzlar çünkü
Eki Görüntüle 418654