- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 683
evet aynen öyle olumunekankayizsmile annemde bu yüzden gidip yeniden kimlik değiştirmiyor.:kedi:
vereliniortak opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen öyle olumunekankayizsmile annemde bu yüzden gidip yeniden kimlik değiştirmiyor.:kedi:
kızlar kavga etmeyin ben türkçe öğretmeniyim ali püsküllüoğlunun da sözlüğüne baktım çok geniş kapsamlı bir çalışmadır dul demek eşi ölmüş ya da boşanmış kişi demektir.bu sözlük anlamı.akşam akşam birbirinizi kırdığına değecek bir konu değil.
boşandım ve kendimi bekar olarak hissediyorum. evli insanın tersi boşanmış insan değil bekar insandır
anketime katılıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.eskiden yazılıyordu dul çok saçma boşanmışsa insan bekardır.bu aynen 3. cinsiyet gibi saçma
sizin kendinizle barışık kendine has sıcak yorumlarınızı çok beğeniyorum. genelde konuyla ilgili her forumda çok rahatça ifade ediyorsunuz.Bilmem hiç düşünmedim..
Yazardım sanırım..fisfisfis
Ayrıca ben boşanma kararımı aldığım gün profilimi "bekar" yapmıştım,daha davamı bile açmamıştım..
Boşanmış yazsa ne olur bekar yazsa ne olur..
Dul kelimesini ben de sevmem ama çok da takılmam bu kelimeyi kullananlara.. Çevremde hiç diyen yok ama KK'da duya duya alıştım..:roflol:
şahsen evlendıgımı boşandıgımı saklamam..
kıme nekı kıme hesap verıcem?..
bekar olmus olması daha guzel bence..