seçmen kağıdını almayı unutmak!

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
kızlar ben bir unutkanlık yaptım:( muhtardan kağıdı almayı unuttum. çarşamba akşam aklıma geldi.bugünde resmi tatildi yarın da öyle olacak. nasıl yapsam bu işi? o seçmen kağıdı olmadan da oy kullanılabilir mi? nerde oy kullanacğmızı sandığına kadar biliyorum,netten baktım ama kağıtları alamadık...kağıtsız da kullanılabiliyor mu? aranızda sandıkta duran falan var mı?bilgisi olan?

Bende alamadım ya sen konu açınca farkettim :)

Kagıt olmadan kullanabiliyorsunuz oyunuzu

Ben gecen secimde kagıt goturmedim.. Önlerinde ki kagıtlardan baktılar

onların onundekı kagıtdan ısmınızı bulup ımzanızı verıyorsunuz ya o yetıyor

seçmen kağıtları sadece oy kullanacağınız okul ve sandık numarasını bulmanızda kolaylık sağlıyor onun dışında bi nanesi yok ama kimliğinizi mutlaka yanınıza alın :KK66:

Kağıda gerek yok. Nüfus cüzdanı yeterli. Nerede hangi sandıkta kullanacağınızı öğrenmek için kolaylıktır. Ysk nın sitesinden öğrenebilirsiniz sandık numaranızı o gün aramamak için.

Nerede kullanacağınızı biliyorsanız sorun yok kimliğinizle oyunuzu kullanabilirsiniz En Büyük TÜRKİYE

Kağıt olmadan oy kullanılıyor okulu bilmeniz yeter birde sandık numarasini adın zaten ellerindeki listede olacak imzanı atacaksın ben o kağıdı goturmemistim bile geçen secimde:KK66:

Netten çiktisini alin bende oyle yapicam bize gelmedi henuz kağit, sandik numarasi gerekiyor oy sirasinda o yuzden secmen kagidi gerekiyor yani

Back
X