Cilt Bakımı Ürünleri secret age kullanan varmi kizlar cok ovuyo ikbal?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kızlar ben set olarak almıştım annemle, kırışıklık kremini annem 6 etkili mor jeli ve kil maskesini de kendim kullandım. Yüzümde agda dan sonra minik mink sivilceler çıkmaya başlamıştı sonunda yara oldular kötü bi durumdayken jeli sürmeye başladım mucizevi birşey değil ama sıkılaştırdı, siyah noktaları temzledikten sonra burnuma sürdüğümde uzun süre siyah nokta çıkmadı, gözenekler sıkıştı. Yara izleri biraz açıldı. Çok beklentim vardı %100 doğal diye düşündüğüm öyle anlatıldığı için ama sanırım çok beklenti içine girdim mucize bekledim yinede pek memnun kalamadım:1:

Ayrıca secret age kaş kirpk losyonuda aldım ondan gayet memnunum kaşlarım gürleşti, kirpklerim takma kirpk gibi oldu bi kaç tane dökme yapdığı için badem yağının içine döktüm jeli öyle bi sorun kalmadı :52:.

Ne zaman o kanali acsam hep ikbal karsimda :12::31::37:

Bende kullaniyorum bilmiyorum ise yararmi henüz emin degilim ama haliyle hemen kullanip herseyin gitmesi mümkün degil sanirim..ikbal ablaya güvendigim icin dvm edecegim bakalim nolcak..siz kirpik serumunu nasil kullandiniz bende sanki etki etmedi gerci dsha bitirmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnm teyzemin arkadasları kullanıyormuş teyzem önce onlar kullansın öyle alcam paramı boşuna ziyan edemem zaten ben daha gencim demişti :1::1: geçenlerde arkadaşını görmüş yüzü gençleşmiş kadının diye koşturarak eve geldi evde terör estirdi bende istiyorum hemen alalım nasıl alcaz diye başımın etini yedi oda başlayacak şimdi kullanmaya bn teyzemin yalancısıyım ama çok iyi duruma gelmiş arkadaşlarının yüzü öyle diyo bu arada teyem 34 yasında

Arkadaşlar ben de bu saçma yorumlara inanıp bir ay önce falan set olarak secret ace ürünlerini aldım. İnsanları kandiriyorlar hiçbir işe yaramadığını yetmiyormuş gibi birde alerji yaptı içinde bin türlü kimyasal var. Lütfen bu dolandırıcılara inanmayın.

Back
X