Mutfak Dekorasyonu seçtiğim yemek odası takımı(yardım)

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba arkadaşlar..bu gün mobilya bakmaya gittik..ilk gördüğümde bayıldım bu yemek odası takımına..evimizin parkeleri duvarları kapıları beyaz o yüzden mobilyam siyah olsun istedim kendini göstermesi için..koltuklarım beyaz olcak..yanları beyaz simli deri ama siyah simli deri olarakta yaptırabilirim tercihime kalmış..fakat ben koltuk bembeyaz olsun gördüğünüz sarı yastıkları siyah deri olsun istedim..ortada minik siyahlı beyazlı bi halı olur diye düşündüm..sizce nasıl kızlar ya kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz?işte yemek odam

buda koltuğumuz kızlar

her türlü görüşlerinizi bekliyorum:18:

kızlar bu takımdan vazgeçtim..koltuk takımım böyle olcak sadece..diğerlerini beyaz beğendim henüz almadık..aldığımızda eklerim

Son düzenleme:
cnm konsolunun aynasi disinda cok cok cok guzel cok begendim harika
ayna gercekten his olmamais o takima hic yakismamis

cnm konsolunun aynasi disinda cok cok cok guzel cok begendim harika
ayna gercekten his olmamais o takima hic yakismamis

katılıyorum canım benmde içime sinmeyen tek şey o ayna ama onu almak zorunda değilim..büyük siyah bi ayna da terih edebilirim..yorumunu dikkate alıcam çok teşekkür ederim..

Ne demek cnm hayırlı ugurlu olsun bu arada rabbım agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın

Yeni Koltuk Modelleri Koltuk Takm Evgor.com.tr
bole birsey dusunmez misin aacaba yada sadece siyahta olabilir
sectigin koltukta cok guzel ama yemek odasiyla olmamis sanki renkleri yani yoksa koltuk cok guzel

canım koltuğun renkleriyle oynayabilirim..mesela o sarı minik yastıklar siyah olcak..aynı zamanda yandaki beyaz derileri de siyah simli deri yaptırabilirim..sadece model olarak onu beğendim..ama koltukların kenarını siyah yaptırmayabilirim çok boğmasın diye daha ona karar vermedim ama o altın sarısı olarak gördüğün her şey siyah olcak.)..ilgin için çok teşekkür ederim..

cok iyi dusunmussun dedigim gibi renkler disinda koltugun modeli harika
yastiklarin hepsini konsolun ustundeki desene benzer siyah beyaz kumasla kaplatsan muthis olur kendi rengitle oynamanada gerek kalmaz

bnce ayrdığınız bütçeyle çok daha güzel bi yemek odası ve otrma grubu alablrsnz..
renkler çok iç karartıcı siyah asalettir evet ama her mbilyaya yakışmıo bu modelde olduğu gbi..
ve çok toz olr ne yaprsanız yapın engelleymezsnz...

kızlar koltuklar hariç bu mobilyadan vazgeçtim modeli çok güzel ama siyah toz olcak çok pişman olursun diyen bi çok deneyimli insandan fikir aldım..bu mobilyanın da beyazını yapmıyolarmış..sanırım tüm odalarımı bembeyaz yapıcam..mobilyalarımı aldığımda tekrar ekleme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…