sedasyon işlemi ile dolgu yaptıranlar.

Minikaile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
168
74
28
35
arkadslar merhaba oğlum 2,5 yasında 3 tane curugumuz var dolgu olması gerekıyor yalnız dıscı koltugunda hiç durmadığı için bizimkini uyutacaklar.parasını hiç düşünmüyoruz önemli olan bizim için güvenli teşekküllü bir yer olması için devlet hastanelerine götürdük yalnız hepsi 5 6 ay sonraya gun verdıler cocugumun bır dısı de ağrıdığı için pek vaktımız yok apse yapabilirmiş. sincan da nature dent diye bir klinik bulduk orada bu işlemi sürekli yapıyorlarmıs anestezi uzmanı varmış yanı ekipleri ve techizatları tam dedı.allah korusun solunum destekleme üniteleri varmış.gerek kalmaz inş.gezdim yerinide ameliyathaneleri var ama yıne de cok korkuyorum.sedasyon uyutma işlemiymiş bende acaba dişleride uyuşturuyormusunuz dedım onlarda hayır hasta uyuyor acı hıssetmıyor dedı.uykuda acı hıssederse uyanabılır sankı aklıma takıldı allah gostermesın cok korkuyorum aranızda cocuguna bu işlemi yaptıran varmı.acaba

diş hekimliği fakültelerini denediniz mi?..ayrıca sedasyon uyutma işlemi değil böyle sersemlemiş gibi oluyor çocuk.. sizin bahsettiğiniz genel anestezi gibi geldi bana..

inanın ankara da yasıyorum ama her yeri gezdik coğu yer5 yas altındakı cocuklara bakmıyor .üniv hastaneleri de temmuza gün verdi.:( yanı doktor anestezı uzmanımız bır surup verecek ağızdan daha sonra cocuk sakinleşir anestezı uzmanımız koldan ilacı verir işleme baslarız dedıler..uyku halinde olacak kendi nefes alıp verecek dedı birde.ya umarım bırsey cıkmaz cok korkuyorum okuyan arkadslar lütfen sizde dua edin.

inanın ankara da yasıyorum ama her yeri gezdik coğu yer5 yas altındakı cocuklara bakmıyor .üniv hastaneleri de temmuza gün verdi.:KK43: yanı doktor anestezı uzmanımız bır surup verecek ağızdan daha sonra cocuk sakinleşir anestezı uzmanımız koldan ilacı verir işleme baslarız dedıler..uyku halinde olacak kendi nefes alıp verecek dedı birde.ya umarım bırsey cıkmaz cok korkuyorum okuyan arkadslar lütfen sizde dua edin.[/QUOT

Geçmiş olsun.Ne yaptınız nereye götürdünüz çocuğunuzu ve nasıl geçti?Biz de aynı durumdayız şuan ve Ankara da nereye götürebilirim araştırmasındayız.Cevap yazarsanız memnun olurum.

Back
X