Sefaköy Medipol Hastanesi Kadın Dogum Doktor Tavsiyeleri

Sedda3467

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4
0
1
Merhaba arkadaslar sefakoy medipol hastanedine gitmeyi dusunuyorum tavsiye edeceginiz kadin dogum doktoru varmı? Arastirdim biraz tülay hanımı düsünüyorum ama kararsizim yardimci olur musunuz ?

Merhaba arkadaslar sefakoy medipol hastanedine gitmeyi dusunuyorum tavsiye edeceginiz kadin dogum doktoru varmı? Arastirdim biraz tülay hanımı düsünüyorum ama kararsizim yardimci olur musunuz ?
Merhaba bende yeni basladim sefakoy medipole Aysegul Yildirima gidiyorum simdilik iyi gidiyor sabirli sakin bir doktor her soruma cevap alabiliyorum ve cok yogun dojtor degil

Bende medipolde öznur Akın'a gitmeyi düşünüyorum bugün ilk randevum var gitmiş olan varmı bilgi verebilirmisiniz ?

Sefakoy medipolde dogum yapan varmı? Hic acaba yada dogum yapan birini duyan bende bunu merak ediyorum acaba nasillar.bu konuda ?

ben hastanede muayenedeyken hep doğuma gelenler var ama yakınımdan kimse doğum yapmadı

merhaba medipol sefaköy hastanesinde tavsiye edebileceğiniz başka kadın doğum doktoru varmıdır . ayrıca sitesini doktorlarını bilen gören varmı bulamıyorum. teşekkürler.

merhaba medipol sefaköy hastanesinde tavsiye edebileceğiniz başka kadın doğum doktoru varmıdır . ayrıca sitesini doktorlarını bilen gören varmı bulamıyorum. teşekkürler.
hastanenin henüz sitesi yok ama doktorlarının hepsi çok iyi nayle hanım öznür hanım tuba hanım hepsi çok iyi

merhaba
bende uzun araştırmalar ve çevremdeki birkaç kişinin tavsiyesi üzerine deniz hanıma gidiyorum.
çok memnunum açıkcası.

Deniz hanımı asla tavsiye etmiyorum. Tavana vurmuş bir troid degeri icin normal diyen bir doktor. Tekrar tekrar sormama rağmen normal dedi. Endokrine veya dahiliyeye git bile demedi.
Icim rahat etmedi bugun endokrine gittim, çok yüksek dedi :( yazik icimizde can taşıyoruz, hepimizin evladı kıymetli, bu nasıl ihmalkarlik?

Merhabalar... Dün öğrendiğim daha çok yeni bir hamilelik durumum var.. İstanbul Sefaköy Medipol hastanesinde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Plansız bir hamilelik olduğu için kullandığım ilaçlardan dolayı bebeğin zarar görüp görmediği konusunda tedirginim.. Bu yüzden ilgili bir doktor lazım bana.

Merhabalar... Dün öğrendiğim daha çok yeni bir hamilelik durumum var.. İstanbul Sefaköy Medipol hastanesinde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Plansız bir hamilelik olduğu için kullandığım ilaçlardan dolayı bebeğin zarar görüp görmediği konusunda tedirginim.. Bu yüzden ilgili bir doktor lazım bana.
Aysegul hanim gayet ilgili ve her soruya açıklayıcı cevaplar veren bir doktor. Ama sizin durumunuz biraz farkli, bir perinatologla da gorusebilirsiniz. Hayırlı olsun :)

Back
X