Merhaba bende yeni basladim sefakoy medipole Aysegul Yildirima gidiyorum simdilik iyi gidiyor sabirli sakin bir doktor her soruma cevap alabiliyorum ve cok yogun dojtor degilMerhaba arkadaslar sefakoy medipol hastanedine gitmeyi dusunuyorum tavsiye edeceginiz kadin dogum doktoru varmı? Arastirdim biraz tülay hanımı düsünüyorum ama kararsizim yardimci olur musunuz ?
Rica ederim birde ucrersizdi muayeneler sskliya artik 10 tl fark aliyorlar bilgin olsunBeyzaaa91 Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin
Hangi doktora gidiyorsun canımbende medipole gidiyorum şimdilik memnunum iyi ilgileniyor doktorum
Bn gidiyrm cnm ck memnunumBende medipolde öznur Akın'a gitmeyi düşünüyorum bugün ilk randevum var gitmiş olan varmı bilgi verebilirmisiniz ?
hastanenin henüz sitesi yok ama doktorlarının hepsi çok iyi nayle hanım öznür hanım tuba hanım hepsi çok iyimerhaba medipol sefaköy hastanesinde tavsiye edebileceğiniz başka kadın doğum doktoru varmıdır . ayrıca sitesini doktorlarını bilen gören varmı bulamıyorum. teşekkürler.
Hangi doktora gidiyorsun canım
Aysegul hanim gayet ilgili ve her soruya açıklayıcı cevaplar veren bir doktor. Ama sizin durumunuz biraz farkli, bir perinatologla da gorusebilirsiniz. Hayırlı olsun :)Merhabalar... Dün öğrendiğim daha çok yeni bir hamilelik durumum var.. İstanbul Sefaköy Medipol hastanesinde bana önerebileceğiniz doktor var mı? Plansız bir hamilelik olduğu için kullandığım ilaçlardan dolayı bebeğin zarar görüp görmediği konusunda tedirginim.. Bu yüzden ilgili bir doktor lazım bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?