Şeffaf akıntı hamilelik belirtisi mi?

redann4

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
75
24
8
27
Adetim 3 hafta geçti test yaptım negatifti.. Akıntım var ilk süt kesiği tarzındaydı suan seffaf geliyor. Hamile olabilir miyim acaba?
Bel ağrım baş dönmelerim ve baş ağrısı arada vuruyor bana umutlarım boşa çıksın istemiyorum yardımcı olur musunyz

3 hafta çok olsa negatif çıkmaz. Doktora gidin. Bi terslik olmasın.

3 hafta uzun bı sure gebe olsanız 7 haftalikti ve çıkmaması imkansız doktara gidin bence süt kesiği mantar belirtisi

3 hafta çok olsa negatif çıkmaz. Doktora gidin. Bi terslik olmasın.
Geç döllenme falan olamaz mı acaba cıkmama sebebi?
kan testi vermedim, adetlerim düzenliydi hiç bu kadar gecikme olmadı.. Normal yolla hamile kalabilmem mümkünmüs doktora da gitmistim esimde ve bende bi problem yok ama

Geç döllenme falan olamaz mı acaba cıkmama sebebi?
kan testi vermedim, adetlerim düzenliydi hiç bu kadar gecikme olmadı.. Normal yolla hamile kalabilmem mümkünmüs doktora da gitmistim esimde ve bende bi problem yok ama
Olabilir de olmayadabilir. Kan verin muayene olun.

Şuan süt kesiği akıntı devam ediyor mi ve hamilelik varmı

Gebelik var mı

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-23-37-05-58.webp
    6 KB · Görüntüleme: 913
  • Screenshot_2021-10-29-23-36-45-45.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 820
Şuan süt kesiği akıntı devam ediyor mi ve hamilelik varmı
Hyr kahverengi lekelenme var doktora da gittim herhangi bir kist tarzı bisey de yok.. Folik asite baslattı 16 gündür kullanıyordum bugun yine geldi acaba tuttu mu ki

Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221201_083132.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.828
Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Hamile olduğunu gösteriyor kan testiyle netleştir canim hayırlısı olsun:)

Ben reglden önce beyaz katı akıntım gelirdi ama hamile kaldığım ay sadece şeffaf akıntım hiç durmadı zaten başka belirtim yoktu ondan anlamıştım direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…