3 hafta uzun bı sure gebe olsanız 7 haftalikti ve çıkmaması imkansız doktara gidin bence süt kesiği mantar belirtisiAdetim 3 hafta geçti test yaptım negatifti.. Akıntım var ilk süt kesiği tarzındaydı suan seffaf geliyor. Hamile olabilir miyim acaba?
Bel ağrım baş dönmelerim ve baş ağrısı arada vuruyor bana umutlarım boşa çıksın istemiyorum yardımcı olur musunyz
Geç döllenme falan olamaz mı acaba cıkmama sebebi?3 hafta çok olsa negatif çıkmaz. Doktora gidin. Bi terslik olmasın.
Olabilir de olmayadabilir. Kan verin muayene olun.Geç döllenme falan olamaz mı acaba cıkmama sebebi?
kan testi vermedim, adetlerim düzenliydi hiç bu kadar gecikme olmadı.. Normal yolla hamile kalabilmem mümkünmüs doktora da gitmistim esimde ve bende bi problem yok ama
Tesekkür ederimOlabilir de olmayadabilir. Kan verin muayene olun.
Şuan süt kesiği akıntı devam ediyor mi ve hamilelik varmıAdetim 3 hafta geçti test yaptım negatifti.. Akıntım var ilk süt kesiği tarzındaydı suan seffaf geliyor. Hamile olabilir miyim acaba?
Bel ağrım baş dönmelerim ve baş ağrısı arada vuruyor bana umutlarım boşa çıksın istemiyorum yardımcı olur musunyz
Yok gibi görünüyor cnm insallah rabbim nasip ederGebelik var mı
Hyr kahverengi lekelenme var doktora da gittim herhangi bir kist tarzı bisey de yok.. Folik asite baslattı 16 gündür kullanıyordum bugun yine geldi acaba tuttu mu kiŞuan süt kesiği akıntı devam ediyor mi ve hamilelik varmı
Hamile olduğunu gösteriyor kan testiyle netleştir canim hayırlısı olsun:)Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Test pozitif hamilesnKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?