Şeffaf (Beyaz) Akıntı

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Merhaba hanımlar, adetten 10 gün 20 gün sonra gelen bu akıntı yumurtladığımızı mı gösteriyor bilgisi olan var mı?

Merhaba hanımlar, adetten 10 gün 20 gün sonra gelen bu akıntı yumurtladığımızı mı gösteriyor bilgisi olan var mı?
Şeffaf akıntı yumurtlamadır. Yumurta akı gibi oluyor tam olarak. Ve evet adetten bir süre sonra olur, kişinin adet düzenine göre değişir. Bulanıklaşınca yumurtlama süreci bitmiş demektir.

Şeffaf akıntı yumurtlamadır. Yumurta akı gibi oluyor tam olarak. Ve evet adetten bir süre sonra olur, kişinin adet düzenine göre değişir. Bulanıklaşınca yumurtlama süreci bitmiş demektir.
Evet yumurta akı gibi şeffaf. Başlıkla beyaz demişim ama şeffaf anlamında dedim. Peynirimsi gibi değil. Birde bende pko var adetlerim düzenli değildir daha yeni evleyim hiç korunmuyoruz pko oldugum için çocukta istiyoruz. Geçen hafta böle akıntı geldi 2 3 gün smdi yok ve afedersiniz hergünü değerlendiriyoruz acaba olur mu

Allah nasib ederse olur tabi :) o akıntının olduğu günleri değerlendirmek önemli.
Bir de ovulasyon testiyle takip ederseniz daha iyi olur.
Bir de pkoyu çok bilmiyorum. Bu sebeple net bir yorum yapamıyorum.
Allah sağlıkla afiyetle tez vakitte nasib etsin.

Amin çok saolun umut hep vardır Ovulasyon testide siparis ettim geliyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…