şeffaf kolye ipi????

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
kızlar asuman krause de görmüştüm şeffaf ipli kolye sadece kolye ucu gözüküo.internette o kadar baktım bulamadım yafffbilmiyorumkismile bilen varsa allah aşkına sölesin istiorum o kolyedenkaydirigubbakcemile3

hayalet kolye...aşkı memnu da firdevs hanım da taktı ondan...ahh güzelim bulsam ben de alcam hemen de,bulamıyom

anaaammmm bu muydu yahihoyyythihoyyythihoyyyt umarım bulabilirim çok mersi şekerimolumunekankayizsmile

saphıraaaa !! izmirlisin... izmirde nerelerde bulabilirm onu tam olarak...ama firdevsinki gibi x istiyom ben....

yalnız saphira nickli arkadaşınki hayalet kolye değil diye biliyorum o bu sene çok moda olan damla kolyelerin şeffaf rengi sadece.
arkadaşlar kolye ucunun değil zincirin şeffaf olmasını istiyorlar sanırım.
ben kadıköyde bir kaç yerde sordum hayalet kolye olarak sattıkları misinanın ucunda istediğin herhangi bir kolye ucu

evet ya ip şeffaf olsun istiyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hayalet kolye o heryerde var ya benim bir kolyem var ucunda uğurböceği simgesi var ama ipi misine namı diğer hayalet kolye heryerde var bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…