Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Püf Noktalarışeftali reçelim çok şekerli olduuuu yardımmmmm lütfennnnn!!!!!!!
ama bu seferde önceki şeftaliler iyce eriyip dağılmaz mı??? ben biraz su katıp kaynatsam mı diye düşünüyorum siz ne dersiniz?bu arad cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim hiç kimse cvp vermiycek sanmıştım bi an:))))))))
Arkadaşlar lütfen bana çok acil yardım lazım çilek reçelim çok sulu oldu 45 dk. kaynattım limon tuzunu katıp 5 dakika daha kaynattım kapattım sıcakken kavanozlara doldurdum ağzını sıkıca kapatıp ters çevirdim tamamen soğuduğunda düzelltim dolaba kaldırdım ama çok sulu olmuş ya ne yapsam ki bilemedim sizden yardım bekliyorum hanımlar lütfen yardım edin yoksa çöpe gidecek onca reçel yaw:26:
ben reçel kaynatırken içine mısır nişastası eritip koyuyorum kıvam veriyor. çöpe gitmesin reçelleri olabilirse tekrar 15 dk. buğday veya mısır nişastası katarak pişir güzel olur.