• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

segilinizin kilosuna takildinizmi hic?

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
merhaba arkadaslar benim erkek arkadasimin kilo vermesini istiyorum ve bunu dile fazla getirdigim icin bazen kiriliyor.
simdi boyu 192 kilosu 108 internette arastirdim 18 kilo fazlasi var . kendisi boksör oldugu icinde bu normal diyor bana. ama ben onun hic degilse 10 kilo vermesini istiyorum. ve galiba fazla uzerine gidiyorum. onu kirmadan nasil kilo vermesini saglaya bilirim.
siz olsaniz ne yapardiniz fazlami uzerini dusuyorum sizce
kiz arakadaslarim bana kilosu normal diyorlar fazla uzerine gitme diyorlar.
sizin fikirlerinize ihtiyacim var :uhm:

merhaba arkadaslar benim erkek arkadasimin kilo vermesini istiyorum ve bunu dile fazla getirdigim icin bazen kiriliyor.
simdi boyu 192 kilosu 108 internette arastirdim 18 kilo fazlasi var . kendisi boksör oldugu icinde bu normal diyor bana. ama ben onun hic degilse 10 kilo vermesini istiyorum. ve galiba fazla uzerine gidiyorum. onu kirmadan nasil kilo vermesini saglaya bilirim.
siz olsaniz ne yapardiniz fazlami uzerini dusuyorum sizce
kiz arakadaslarim bana kilosu normal diyorlar fazla uzerine gitme diyorlar.
sizin fikirlerinize ihtiyacim var :uhm:

Kırılır tabii ki..
Aşkınızı değer mi fiziki ölçülerle incitmeye?
Bana çok ters bu işler..
Aşkın gözü cidden de kördür bana göre...:asigim:

görüntü olarak değilde işi sağlık açısına değindirirsen o da düşünebilir.. ama ben olsam asla diyemezdim sevgilime kilo ver diye..çünkü sevgilim bana dese ben kırılır ve bozulurdum..o normal görüyorsa bence çok üstüne gitmeyin...

Sporcu olduğu için onun yağları kas haline dönüşmüştür,rahatsız edici bir görüntüde değildir..

Sevgilim geçen sene stresten epey kilo vermişti. Ve kötü görüntü oluşturuyordu boyu 194 filanken kilosu 75 e düşmüştü....
Birkaç kere alsan iyi olur yakışır vs demiştim ama güzellikle o da biliyorum filan demişti.
Güzelce söyledim şimdiki halinin çok zayıf olduğunu.
Bana hak verdi daha sonrasında stresi dönemi geçince kilo almaya başladı şu an 92 kilo.
:icecream:
Bence senin sevgilinin kilosu gayet iyi çoğu kilosu da kasa dönüştü.
Daha ne?
Cılız olmasındansa bu hali eminim daha iyidir.

Canim gercekten seviyorsan, asiksan gozunun fiziki durum, kilo vs.yi gormemesi gerekir,bu konuyu kendisine birak ,uzme onu derim...

benimki gecen seneki fotograflarına bakınca 'ya sen nasıl ayrılmadın benden' dedi bı ara ayu gibi olmuştu gercekten ama hiç umrumda degildi..
askın gözü cidden kor ya kendi bile dedi :))) verdi ama fazlalıklarını :))

benim sevgilimde şişmaan.. hatta ayııcım diyorum benn onaa.. ama asla kilolarından rahatsız olmadımmm hıı kızdığımda bağrınıyorum biraazz ayıı şişkoo filan diyee ama sevmediğimden değill sinir olsun diyeee.. böle elinin göbişine koymak yada göbişini yastık yapmakk dünyanın en mutlu seyii... şişko sevgilim benim seviyorumm koca dötünü ve göbüşüüü:)) bence sende sevmeye baakk:))

Sevgilim geçen sene stresten epey kilo vermişti. Ve kötü görüntü oluşturuyordu boyu 194 filanken kilosu 75 e düşmüştü....
Birkaç kere alsan iyi olur yakışır vs demiştim ama güzellikle o da biliyorum filan demişti.
Güzelce söyledim şimdiki halinin çok zayıf olduğunu.
Bana hak verdi daha sonrasında stresi dönemi geçince kilo almaya başladı şu an 92 kilo.
:icecream:
Bence senin sevgilinin kilosu gayet iyi çoğu kilosu da kasa dönüştü.
Daha ne?
Cılız olmasındansa bu hali eminim daha iyidir.
simdi bende oyle yapdim aradim onu soledimki kilon normal ama biraz 10 kilo zayiflarasan cok mukemmel olacak oda guldu ve solediki tamam ozaman senin yardiminla biraz zayiflarim askim ya onu cok seviyorum..:asigim:

benim sevgilimde şişmaan.. hatta ayııcım diyorum benn onaa.. ama asla kilolarından rahatsız olmadımmm hıı kızdığımda bağrınıyorum biraazz ayıı şişkoo filan diyee ama sevmediğimden değill sinir olsun diyeee.. böle elinin göbişine koymak yada göbişini yastık yapmakk dünyanın en mutlu seyii... şişko sevgilim benim seviyorumm koca dötünü ve göbüşüüü:)) bence sende sevmeye baakk:))

cok guzel ya . bende rahatsiz olmuyorum ama biraz zayiflasa cok daha guzel olur diye dusundum ama haklisiniz onu kirmadan yapacagim bu isi . ona soledimki sen suan cok iyisin begeniyorum. ama birazcik zayiflasan guldu oda:1hug:

ama cok degil 10 kl zayiflatmaya calisicam ama hemen degil yavas yavas

benimki gecen seneki fotograflarına bakınca 'ya sen nasıl ayrılmadın benden' dedi bı ara ayu gibi olmuştu gercekten ama hiç umrumda degildi..
askın gözü cidden kor ya kendi bile dedi :))) verdi ama fazlalıklarını :))
INSALLAH benimkide verir. darisi basima

tabiki sevgiliden şişkoluğu yada zayıflığı için ayrılmak doğru değil..
seven kişinin yapıcağı şey değil..

ama biz onların istediği gibi onlarda bizim istediğimiz gibi olsa fena mı olur yani.. bence olmaz:umursamaz:

birbirmizi olduğu gibi kabul etmek hiçbir şekilde değişim yaşattırmamak yada yaşamamak değildir bence..

uygun bir dille anlatıp kilo vermesini isteyebilirsin bunda kırılıcak gocunucak hiçbişey yok

coook fazla onemsemeyip alırsa takarım tabi ama bir kac kilo fazlası olsa bisey olmaz

adam boksörmüş, işi icabı bu ona normal geliyorsa karışmamanız gerek.
sevmişsiniz işte bu halde, şimdi değiştirmeye çalışmanın alemi var mıki?

evt haklisiniz ama ben onun yaninda cok kucuk kaliyorum.
onun boyu 192 beni 167 o 108 kilo ben 51 kiloyum.
birde o 20 yasinda ama 23 gosteriyor bense 20 yasindayim ama 17 yani her seyle ondan kucuk kaliyorum . onun yanindayken dahada kucuk gorunuyorum :((((
bu yuzden hic degilse zayiflarsa iyi olur diye dusunuyorum

bosver allaaskına saglıgına dokunmadıkca sorun etme kılolu erkek ıyıdır
cınsellıgını etkıledıgını dusunuyorsan o yuzden oldugunu soyle ona ayrıc a evde yaptıgın yemeklere yagı azalt caktırmadan tuzu da azalt
tuz yerıne karabıber koy bolca farkı anlamıycaktır

bosver allaaskına saglıgına dokunmadıkca sorun etme kılolu erkek ıyıdır
cınsellıgını etkıledıgını dusunuyorsan o yuzden oldugunu soyle ona ayrıc a evde yaptıgın yemeklere yagı azalt caktırmadan tuzu da azalt
tuz yerıne karabıber koy bolca farkı anlamıycaktır

cinselligi bilemem suan :kedi: ama ona ben yemek yapmiyorumki annesi yapiyor ve cogu zamanda lokantalarda yiyor cokacimcoook ben sadece onu yeme bunu ye diyo biliyorum suan kabul etti galiba :1hug:

Back
X