Şehidimiz var!

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
Askerime neler yapabilirim, onu mutlu etmek için neler gönderebilirim diye derin bir araştırma içerisindeyken camiden gelen sela sesiyle işimi bırakıp daldım düşüncelere. Kim olduğunu duymak için camı açtım. "İlçemiz ... de yaşayan Uzman Çavuş Burak Güneş, Şırnak- İdildeki operasyonlarda şehit olmuştur.."
3 defa tekrar etti. Her tekrar edişinde kalbime bir ok saplandı. Gözyaşlarına boğuldum. Müezzin sanki benim askerimin adını söylemiş gibiydi.. Bir an mazoşistçe hayal ettim öyle bir şey olduğunu, ne yapardım.. Allah bizim için savaşan, kan döken ve yiğitçe korkmadan savaşan bütün şehitlerimize rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. Çok çok zor. Önceden de çok kötü hissederdim şehit haberlerinde. Çok üzülürdüm, gözyaşı dökerdim ama insanlar için artık o kadar sıradanlaşmış, o kadar monotonlaşmış ki bu durum sadece oturup 45 saniyelik şehit haberlerini izliyoruz. Bizim elimizden bir şey gelmeyebilir belki ama böyle de tepkisiz kalınmaz. Netteki haber sitelerine de düşmüş şehit haberi. Henüz 23 yaşında, hayatının baharında temiz yüzlü bir kardeşimiz.. Nişanlıymış ve mayısta evleneceklermiş. Allahım, onu bekleyen yarenine de sabır versin. Çok zor.. Çok kötüyüm.. İnsan asker yareni olmadıkça tam olarak anlayamıyormuş.. Şimdi çok iyi anlıyorum. Canım acıyor kötü ihtimalleri düşündükçe. Ne olur dualarınızda askerlerimize de yer ayırın..

her sabah evden çıkarken ediyorum Allahım bunlara fırsat vermesin eşimde şuan askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…