Şehir değiştiriyorum,moral verin ..:((

KARGA30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
160
0
46
İstanbul
merhaba herkese,arkadaşlar ben evlendiğimden beri yani 5 yıldır istanbulda yaşıyorum,geçen hafta eşim işi dolayısıyla izmite taşınmamız gerektiğini söyledi ve şoka gırdım bı anda .çok İstanbul hayranı bı ınsan olmasam da burda bı suru arkadasım var,bı duzenım var,cevrem var,hıc bılmedıgım bı sehre nasıl gıdıcem?zaten buraya alısmam ve ıyı arkadaslar edınmem baya uzun surmustu,aslında canayakın ve gırısken bırıyımdır ama yıne de kolay olmuyor arkadas edınmek.ızmıtı hıc bılmıyorum,hıc bır akrabam yok :(kafam cok karıstı ve cok uzgunum:((izmiti bılen ya da orda yasayan arkadaslar bana fıkır verır mısınız?ben hıc kucuk sehırde yasamadım,kendım izmirliyim ,unıversıteyı ankarada okudum evlenınce ıstanbula yerlestım.ama evlı degılken adapte olmak daha kolaydı,genkızken,e sımdı 32 yasındayım ,3,5 yasında bı kızım var bu tasınma ve uyum saglama ısı ıyıce buyuyo kafamda,ne dersınız bana?:43:

cnm ben izmite gitmiştim bi kere. gayet de güzel bi çarşısı vardı. öyle çok aman aman istanbul kazan ben kepçe diye gezen tozan biri deilsen sorun yaşamazsın o konuda. hem düşün binlerce kişi var orada yaşayan elbet arkadaşın olacak orada :) hem daha küçük yerlerde arkadaşlıklar daha kolay kurulur. evinin içinde huzur mutluluk olsun en önemlisi o zaten :3:

izmit çok güzel bir yer bence hemen alışırsın. Hem tebdil i mekanda ferahlık vardır yeni bir başlangıç insanı her daim genç kılar.

ben orada büyüdüm hiç sıkıntı çekmezsin merak etme..güzel bir yer..
sen iyi olursan ii düşünürsen her yer ii her yer güzel olur. :16:
ben evlendiğimden beri 3 yıldır 2.şehrim
ve ikisine de hemen alıştım.çocuğunda var mış o yeter sana zaten :) :16:

merhaba herkese,arkadaşlar ben evlendiğimden beri yani 5 yıldır istanbulda yaşıyorum,geçen hafta eşim işi dolayısıyla izmite taşınmamız gerektiğini söyledi ve şoka gırdım bı anda .çok İstanbul hayranı bı ınsan olmasam da burda bı suru arkadasım var,bı duzenım var,cevrem var,hıc bılmedıgım bı sehre nasıl gıdıcem?zaten buraya alısmam ve ıyı arkadaslar edınmem baya uzun surmustu,aslında canayakın ve gırısken bırıyımdır ama yıne de kolay olmuyor arkadas edınmek.ızmıtı hıc bılmıyorum,hıc bır akrabam yok :(kafam cok karıstı ve cok uzgunum:((izmiti bılen ya da orda yasayan arkadaslar bana fıkır verır mısınız?ben hıc kucuk sehırde yasamadım,kendım izmirliyim ,unıversıteyı ankarada okudum evlenınce ıstanbula yerlestım.ama evlı degılken adapte olmak daha kolaydı,genkızken,e sımdı 32 yasındayım ,3,5 yasında bı kızım var bu tasınma ve uyum saglama ısı ıyıce buyuyo kafamda,ne dersınız bana?:43:

istanbul izmit arası kaç saat Allah aşkına, orda da arkadaş bulursun, çevren olur bi bakmışsın gelesin yok, bende Ankarada doğdum büyüdüm düğünüm olduktan sonra eş tayini durumundan Iğdıra gitcem ben öliyim o zaman MM Migros varmış bi tane başkada bişey yokmuş, Allah dermensız dert vermesin

izmit, güzel yer büyük şehir. ayrıca anadolu yakasından avcılara gidene kadar izmite gidersin. benim akrabalarım var orda. düğünlere bile günü birlik gidip geliriz. hiç sıkma canını. alışana kadar h.sonları gleirsin istanbula. arkadaşların da gelir. pendikte oturup bakırköyde çalışanlar var. onlardan bile az sürer gelmen.

öğrenci çok üstelik. istanbuldan çok kişi var. kaynaşırsın.

cevap veren arkadaşlara çok teşekkur ederim..inşallah iyi olur herşey,önümüzdeki hafta içi gidicez bakalım ev bakmaya falan.umarım herşey yolunda gider..sevgiler..

merhaba canım

benim arkadaşım da evlendi ve izmit e taşındı yıllardır istanbul da bütün ailesi akarabaları arkadaşları burada
ama arada sırada hafta sonları filan geliyo istanbula.6 aydır izmit te yaşıyo başlarda biraz sıkılıyo du ama alıştı
daha sonra gelir gidersin arada sıkma canını Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle bunu söyle kafanı fazla takma
sevdiğin insan yanında olduktan sonra heryer istanbul :)

Back
X