• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir değiştirme problemi

Semos67

Güzel şeyler zaman alır 🦋
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
13
Kızlar Zonguldak Çaycumaya yerleştik ama bir türlü iş bulamadık bu nasıl birşey anlamadım . Her gittiğimiz yer geri çeviriyor . Tanıdığın varmı diyor . Tanıdık olsa saten direk girecek galiba ama yok

İş yok ortada diyorsun ne olacak satıp bartından alsın o zaman eşinin memleketi oraysa hiç mi tanıdık yok
Evet canım yok malesef köyde durduğu için normalde yok kimse ne yapacağımı şaşırdım her yerde torpil var tekstiller bile almıyor şaka gibi

Evet canım yok malesef köyde durduğu için normalde yok kimse ne yapacağımı şaşırdım her yerde torpil var tekstiller bile almıyor şaka gibi
Bunu eşiniz biliyordur . Yada orda bi çevresi varsa önceden sorup soruşturmalıydı yani ev kiranız yokmuş tamam ama iş bulamazsanız nereye kadar böyle gidecek . Bari başvurulardan cevap gelene kadar eşiniz lojmanı olan bi iş baksın tek gidip çalışmaya devam etsin

bence cevre edinin . Bulundugunuz yerde belediyeye bagli halk evleri, dernekler vs varsa bir gidip gorusmek lazim die dusunuyorum.

Dikis biliyorsaniz, risk alip, sosyal medyadan birseyler satabilirsiniz. Ozellikle evcil hayvanlarla ilgili urunler , kisisellestirilmis urunler guzel satiyor ama zaman alir bunu olusturmak .

Yni bu nasıl sorumsuzluk insan çnce gider işini ayarlar öyle evlenir erkek yani dimi en kötü kurye vs olsun fabrika a101 falan yok mu çevrede

E esiniz en azindan kendisi is bulmadan niye sehir degistiriyor ki? Evlendim hadi is guc ayarlamadan baska sehre gidelim dusuncesi cok mantiksiz yani. Evlilik sebebiyle şehir degistirme genelde ciftlerden birinin yaşadığı sehre tasinma seklinde olur. Keske en azindan esiniz is bulmadan tum duzeninizi degistirip maceraya atilmasaymissiniz. Bartin'da beraber calisiyormussunuz ustelik.

Caycuma'daki evi kiraya verip Bartin'a dönemez misiniz? En azindan kirayla kirayi karsilar, daha rahat is bulursunuz.

Buradaki ev eşimin Bartın’a dönersek kirada durmamız lazım ev varken neden masraf edeli m sence
Ama bu sefer de kendi masraflarınızı karşılayacak işiniz yok. Tabi gönlünüzü ferah tutun illa bulunur diye düşünüyorum. Zincir restoran varsa oralara başvurun kendi işiniz yoksa.

Back
X