Şehir dışı iş ve evliliğim yardım lütfen

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar daha önceki konularımla bağlantılı sorunum.malum atananamıŞ öğretmenim iki senemiz bitecek evliyim düğün borçları vs.. derken epey borcum altına girdik bulunduğum şehir küçük bende farklı ama üni ark olduğu şehirde iş görüşmesi teklifi geldi olumlu bakıyorum çünkü masrafın olmayacak çok eski ev ark kurulu düzeni var çalışıyorlar diğer artısı kariyer imkanı da sunacak bir iş fakat eşim kesinlikle ayrı kalmaya karşı çok katı bu konuda yani borçlardan şikayetçi değil şükür ama boyumuzu aştı çocuk yapmak istıyorum artık nasipse onu bile şu anda düşünemiyorum daha ne kadar erteleyelim diyorum işime bakayım bende en azından bir sene çalışsam kendimizi toparlarım diyorum çok saçma düşündüğümü söylüyor lütfen fikir verin saçma mı düşüncem artık ne düşüneceğimi şaşırdım

devlette mi olucaksınız, özel sektörde mi?
özel de eşimde öğret.heryere onay verecek bunu biliyorum ama öğretmenlikte mülakat sözleşme gibi birçok yaptırım geldi iyice zorlaştı onu beklemektense bek bağlayıp..özelde olsa maaşı fena sayılmaz diyorum bir sene sonrada kısmet inş daha iyisi olur bu arada da yine kpss hazırlanacgım

Ben aile kurumunu heeseyin ustunde tutan biriyim. Bu yuzden kesinlikle gitmezdim.
tabi bakış açınız çok güzel fakat evde oturup atanamadım maddi sıkıntılar derken hiç huzurlu olamıyorum bu da eşime yansıyor yani sürekli stres var üzerimde iş bulamamak adam akıllı buanlttı bu yüzdende istoyorum yani kendime gübenimi inancımı kaybettim sanki..kendime gelip çalışmak aktif olmak çok iyi gelecek

özel de eşimde öğret.heryere onay verecek bunu biliyorum ama öğretmenlikte mülakat sözleşme gibi birçok yaptırım geldi iyice zorlaştı onu beklemektense bek bağlayıp..özelde olsa maaşı fena sayılmaz diyorum bir sene sonrada kısmet inş daha iyisi olur bu arada da yine kpss hazırlanacgım
hımm özel sektör için şahsen ben eşimi bırakıp gitmezdim. iş her yerde bulunabilir sonuçta. illa paraya bu kadar ihtiyaç varsa (ki eşinizce yok sanırım), özel ders verebilirsiniz evlere gidip ya da öğretmenlik değil de başka bir alanda iş arayabilirsiniz kpss sonucunu bekleyene kadar. herkes mezun olduğu işi yapmıyor ki sonuçta

hımm özel sektör için şahsen ben eşimi bırakıp gitmezdim. iş her yerde bulunabilir sonuçta. illa paraya bu kadar ihtiyaç varsa (ki eşinizce yok sanırım), özel ders verebilirsiniz evlere gidip ya da öğretmenlik değil de başka bir alanda iş arayabilirsiniz kpss sonucunu bekleyene kadar. herkes mezun olduğu işi yapmıyor ki sonuçta
tabi zaten şehir oldukça küçük ve satış danışmanlığı dahil birçok yere başvurdum kendi mesleğimi yapacagım kısmını geçtim ki bu iş de ayrı bir alan öğretmenlik le ilgili değil hayırlısını istıyorum inş zaten devlet olsa soruç olmayacak özel olunca sıkıntı oluyor

tabi bakış açınız çok güzel fakat evde oturup atanamadım maddi sıkıntılar derken hiç huzurlu olamıyorum bu da eşime yansıyor yani sürekli stres var üzerimde iş bulamamak adam akıllı buanlttı bu yüzdende istoyorum yani kendime gübenimi inancımı kaybettim sanki..kendime gelip çalışmak aktif olmak çok iyi gelecek
Hersey gonlunuzce olsun...

daha yeni evli sayılırsınız, yeni evliyken bu kadar uzun ayrılık... bilemedim zor bir karar eşin bu durumdan rahatsız olmakta haklı bence, sanırım başka çözümler arasanız daha iyi, eşin daha büyük bi şehre geçebilirse sen de iş bulabilirsin belki

Bulunduğunuz şehirde özellere bakın,sözleşmeli öğretmenlik yapın. Devlet atamasız başka şehre gidip çalışmak bana da yanlış geldi;atansanız neyse.

uzak ilişki yürütmek zorken, uzak evlilik daha zor bence. eşin de onaylamıyor. özel sektör için ise hiç değmez.
para olunca huzur olacak mı evinden eşinden ayrı?

Şehir yakın mı? Haftasonu evinize gitme imkanı var mı?

Evde oturmak bir yerden sonra insana batar. Eğer yakın bir şehirse bir deneyin derim..

eşin başka şehire, senin de iş bulabileceğin bi şehire tayin istesin.

bana saçma geldi yani evli olup başka şehirde ev arkadaşları ile yaşamak...

Para bı sekılde bulunur borclar odenır fakat bır yıl uzun bı zaman bu dure ıcınde esınle aranıza sogukluk gırerse donusun olmaz evlılık hayatına alısann bıreylerın tekrar bekar hayatına adapte olması kolay olmuyor bu durum baska sorunlarda dogurur ıyıce dusun tasın derım

Kirici olmak istemiyorum ama hayatta belirsizlikler varken evlenilmesine karsiyim.
Devlet isi olsa hadi bir sene sonra tayinle gelirsiniz ama ozel sektor, kaldi ki kendi alaniniz bile degilmis.
Asla gitmez esimin gitmesine de musade etmezdim.
Keske evlenmeseydiniz. Islerin yoluna girmesini bekleseydiniz.

vekil öğretmenlik de mi yok

yani bulunduğunuz yerde tırmalayın

diğer şehirde özel okulda ne verecekler

15 yıllık öğretmene 2500 veriyorlar bursa da

arkadaşla kalsanız da masraf yapacaksınız zaten

yeme içme gidip gelem derken size ne kalacak ki

orada kalma gibi bir düşünceniz uzun vadeli ise eşiniz yanınıza gelebilecek mi

Back
X