- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
özel de eşimde öğret.heryere onay verecek bunu biliyorum ama öğretmenlikte mülakat sözleşme gibi birçok yaptırım geldi iyice zorlaştı onu beklemektense bek bağlayıp..özelde olsa maaşı fena sayılmaz diyorum bir sene sonrada kısmet inş daha iyisi olur bu arada da yine kpss hazırlanacgımdevlette mi olucaksınız, özel sektörde mi?
tabi bakış açınız çok güzel fakat evde oturup atanamadım maddi sıkıntılar derken hiç huzurlu olamıyorum bu da eşime yansıyor yani sürekli stres var üzerimde iş bulamamak adam akıllı buanlttı bu yüzdende istoyorum yani kendime gübenimi inancımı kaybettim sanki..kendime gelip çalışmak aktif olmak çok iyi gelecekBen aile kurumunu heeseyin ustunde tutan biriyim. Bu yuzden kesinlikle gitmezdim.
hımm özel sektör için şahsen ben eşimi bırakıp gitmezdim. iş her yerde bulunabilir sonuçta. illa paraya bu kadar ihtiyaç varsa (ki eşinizce yok sanırım), özel ders verebilirsiniz evlere gidip ya da öğretmenlik değil de başka bir alanda iş arayabilirsiniz kpss sonucunu bekleyene kadar. herkes mezun olduğu işi yapmıyor ki sonuçtaözel de eşimde öğret.heryere onay verecek bunu biliyorum ama öğretmenlikte mülakat sözleşme gibi birçok yaptırım geldi iyice zorlaştı onu beklemektense bek bağlayıp..özelde olsa maaşı fena sayılmaz diyorum bir sene sonrada kısmet inş daha iyisi olur bu arada da yine kpss hazırlanacgım
tabi zaten şehir oldukça küçük ve satış danışmanlığı dahil birçok yere başvurdum kendi mesleğimi yapacagım kısmını geçtim ki bu iş de ayrı bir alan öğretmenlik le ilgili değil hayırlısını istıyorum inş zaten devlet olsa soruç olmayacak özel olunca sıkıntı oluyorhımm özel sektör için şahsen ben eşimi bırakıp gitmezdim. iş her yerde bulunabilir sonuçta. illa paraya bu kadar ihtiyaç varsa (ki eşinizce yok sanırım), özel ders verebilirsiniz evlere gidip ya da öğretmenlik değil de başka bir alanda iş arayabilirsiniz kpss sonucunu bekleyene kadar. herkes mezun olduğu işi yapmıyor ki sonuçta
Hersey gonlunuzce olsun...tabi bakış açınız çok güzel fakat evde oturup atanamadım maddi sıkıntılar derken hiç huzurlu olamıyorum bu da eşime yansıyor yani sürekli stres var üzerimde iş bulamamak adam akıllı buanlttı bu yüzdende istoyorum yani kendime gübenimi inancımı kaybettim sanki..kendime gelip çalışmak aktif olmak çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?