Okulu bitmis ki :) atanmak icin :)Ana baba doğurdu diye ömrünü onlarla geçireceksin diye birşey yok ki. İyi evlat ol yeter. Eğitimin için de ne lazımsa onu yap. Tutup bir sene daha beklemek yada istediğin bölüm dışında okumaktansa, uzağa git. Ne olacak ki? Ülkeler arası bile artık uçakla bikaç saat zaten. En kötü ihtimal kendine yeni düzen kurar, skype larsın :)
Uyku sersemliği ahahahOkulu bitmis ki :) atanmak icin :)
Ah gunaydinn :)Uyku sersemliği ahahah
Olsun yine de uzaklar da iyidir
okul değil memurluk yanı omur boyu orda olcamAna baba doğurdu diye ömrünü onlarla geçireceksin diye birşey yok ki. İyi evlat ol yeter. Eğitimin için de ne lazımsa onu yap. Tutup bir sene daha beklemek yada istediğin bölüm dışında okumaktansa, uzağa git. Ne olacak ki? Ülkeler arası bile artık uçakla bikaç saat zaten. En kötü ihtimal kendine yeni düzen kurar, skype larsın :)
nası belli değil. ne zaman belli olcak. merkezı alım olmazsa ne olucak nası gırıcezmerkezi alım olsunda bence ondan sonra düşün daha atama olup olmıca bile belli değil
hocam hangi mühendislik ,kaç puan aldınız bu arada ? şuan merkezi alımlar kasımdaydı ama ösym sitesinde yerleştirme tarihlerini kaldrıdılar kaç gündür bunun yorumları yapılıyor ne olcak diyen
nası belli değil. ne zaman belli olcak. merkezı alım olmazsa ne olucak nası gırıcez
hadı ya hıc duymamıstım. bilgisayar muhendıslıgı 88.89 puan aldım. ben de bı bakıyım nette. hakkaten nolcak ya puanlar yancak mı ?hocam hangi mühendislik ,kaç puan aldınız bu arada ? şuan merkezi alımlar kasımdaydı ama ösym sitesinde yerleştirme tarihlerini kaldrıdılar kaç gündür bunun yorumları yapılıyor ne olcak diye
http://forum.memurlar.net/konu/2220421/hadı ya hıc duymamıstım. bilgisayar muhendıslıgı 88.89 puan aldım. ben de bı bakıyım nette. hakkaten nolcak ya puanlar yancak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?