Şehir dışı tercih etmeli miyim ?

deryaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
14
2
1
32
Merhabalar, ben mühendis olarak atanıcam inşallah ama şehirdışı yazsam mı karar veremıyorum. Bulunduğum şehrin tutmama olasılığı var çünkü büyükşehir. O yuzden cevre ıllerden bırıne mı gıtsem dıye dusunuyorum. Bi yanım ailemi bırakmamamı söylüyor, bi yanımda eninde sonunda ayrılıcaksın diyor. Kafam çok karışık. Bi de ileride orda falan evlenirsem ailemden uzakta naparım falan birsürü dert diye düşünüyorum. Sizce napmalıyım kızlar ?

Ana baba doğurdu diye ömrünü onlarla geçireceksin diye birşey yok ki. İyi evlat ol yeter. Eğitimin için de ne lazımsa onu yap. Tutup bir sene daha beklemek yada istediğin bölüm dışında okumaktansa, uzağa git. Ne olacak ki? Ülkeler arası bile artık uçakla bikaç saat zaten. En kötü ihtimal kendine yeni düzen kurar, skype larsın :)

Sonsuza kadar ailenizle yasayamazsiniz. Baska bir ile gitmek atanamamaktan daha iyidir. Bence atanamama ihtimalinizi goze almayin bile.

Ana baba doğurdu diye ömrünü onlarla geçireceksin diye birşey yok ki. İyi evlat ol yeter. Eğitimin için de ne lazımsa onu yap. Tutup bir sene daha beklemek yada istediğin bölüm dışında okumaktansa, uzağa git. Ne olacak ki? Ülkeler arası bile artık uçakla bikaç saat zaten. En kötü ihtimal kendine yeni düzen kurar, skype larsın :)
Okulu bitmis ki :) atanmak icin :)

Cok uzak ve yasayamayacagin bir sehirse cok sıkıntı cekersin ama onun disindaki bi durumda uzaga gitmeyi cokta sorun etme bence. Hayat bize ne zaman ne gostericek bilemiyoruz cunku.
Bir de artik en uzaklar bile cok yakin.
Atanamayip evde oturdugunuzda daha mutsuz olursunuz belki?

okul değil memurluk yanı omur boyu orda olcam

n

nası belli değil. ne zaman belli olcak. merkezı alım olmazsa ne olucak nası gırıcez
hocam hangi mühendislik ,kaç puan aldınız bu arada ? şuan merkezi alımlar kasımdaydı ama ösym sitesinde yerleştirme tarihlerini kaldrıdılar kaç gündür bunun yorumları yapılıyor ne olcak diye

hocam hangi mühendislik ,kaç puan aldınız bu arada ? şuan merkezi alımlar kasımdaydı ama ösym sitesinde yerleştirme tarihlerini kaldrıdılar kaç gündür bunun yorumları yapılıyor ne olcak diye
hadı ya hıc duymamıstım. bilgisayar muhendıslıgı 88.89 puan aldım. ben de bı bakıyım nette. hakkaten nolcak ya puanlar yancak mı ?

Aceleye gerek yok

Önce bir kadrolar gelsin de düşünürsünüz

Ben de 88 aldım sözel bir bölüm mezunuyum atanamam diye ağlıyorum zira puan değil sıralama ve açılan kadro önemli

Back
X