arkadaşlar ya internet üzerinden kredi kartı kullanmak ne derece doğru? bir sorun çıkmaz değilmi ya? şehir fırsatlarından alışveriş yaptım kredi kartıyla ama korku sardı beni ilk kez kredi kartıyla alışveriş yapıyorum :44:
arkadaşlar ya internet üzerinden kredi kartı kullanmak ne derece doğru? bir sorun çıkmaz değilmi ya? şehir fırsatlarından alışveriş yaptım kredi kartıyla ama korku sardı beni ilk kez kredi kartıyla alışveriş yapıyorum :44:
Aynı endişe bende de var.. Ama gel gör ki ablam düzenli olarak kartıyla netten alış veriş yapıyor.. Bilindik güvenilir bir site olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum
kesinlikle.. bende gittigidiyor dan vs. sitelerden alışveriş yapıyorum. şehir fırsatlarından da yemek ve tatil fırsatı satın aldım. sorun çıkmadı hiç ama tabi bu hiç bi zaman sorun çıkmıcak anlamına gelmez
Takır takır kullanıyorum kredi kartımı internetten, üstelik inanılmaz fırsatlar oluyor bazen, geçenlerde netbook kampanyasından kendi laptopum olmasına rağmen 1100 tl'lik netbook'u 615 tl'ye aldım üstelik kargoda içinde Ben bu konularda biraz fazla korkusuzum sanırım
İnternetten çok nadir alışveriş yapıyorum. Sanal kart kullanıyorum. Çok daha güvenli. Limiti harcayacağım kadar belirliyorum. Site ne kadar güvenli olursa olsun risk almak istemiyorum