• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEHİR HASTANESİ İNFERTİLİTE

baharylmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
142
14
98
27
Bursa şehir hastanesi infertilite polikliniğine giden var mı? Ayrıca memnun kaldığı bir doktor tavsiyesi verebilecek

başta bursa şehir hastanesine gittim özlem hanımla ilerliyorduk ancak genetik sonucu sıkıntılı çıkınca pgtli tüp bebek yapılması lazım o da burada yok diyip jimer hastanesinin genetik bölümüne yönlendirdiler, genetiğe oraya gitmişken tüp bebek bölümüne de uğrayalım dedik ve doktorum suat hocayla tanıştım.bilerek gitmedim ama benim için bir şans oldu, çok iyi bir doktor, güven verici ve güler yüzlü, ekibi de çok iyi tavsiye ederim, inşaallah kısa zamanda gönlünüze göre ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

başta bursa şehir hastanesine gittim özlem hanımla ilerliyorduk ancak genetik sonucu sıkıntılı çıkınca pgtli tüp bebek yapılması lazım o da burada yok diyip jimer hastanesinin genetik bölümüne yönlendirdiler, genetiğe oraya gitmişken tüp bebek bölümüne de uğrayalım dedik ve doktorum suat hocayla tanıştım.bilerek gitmedim ama benim için bir şans oldu, çok iyi bir doktor, güven verici ve güler yüzlü, ekibi de çok iyi tavsiye ederim, inşaallah kısa zamanda gönlünüze göre ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızbwn tü

başta bursa şehir hastanesine gittim özlem hanımla ilerliyorduk ancak genetik sonucu sıkıntılı çıkınca pgtli tüp bebek yapılması lazım o da burada yok diyip jimer hastanesinin genetik bölümüne yönlendirdiler, genetiğe oraya gitmişken tüp bebek bölümüne de uğrayalım dedik ve doktorum suat hocayla tanıştım.bilerek gitmedim ama benim için bir şans oldu, çok iyi bir doktor, güven verici ve güler yüzlü, ekibi de çok iyi tavsiye ederim, inşaallah kısa zamanda gönlünüze göre ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
İnşallah🥳 ama ben tüp bebek için değil de daha kontrol gibi histeroskopi için vs gitmek istiyordum bu genetik dediğiniz nedir o kilerde yapılıyor mu histeroskopi aynı şekilde

Back
X