Ay Merve sana ne kadar teşekkür etsem az şu an ama çok teşekkür ediyorum ya aklımdaki soru işaretlerine cevap oldu resmen
Cizre’nin bende daha sıcak olduğunu duydum İdilin havası o zaman daha iyi diyebiliriz. Bu arada bende Tokatta yaşıyorum Erzurum Kars Ardahanı başa yazmayı düşünüyordum
Sıcağı çok seviyorum ama yaşadığım şehre yakın olmak istediğimden sanırım. Bizim burada havalimanı var sadece İstanbul’a gidiyor öyle bir yer
İklimini anlatman çok güzel bu demek oluyorki havası da temiz mesela şehir araştıyorum şu an Iğdırın havasını sağlık sorunlarına neden olabileceğinden dolayı Iğdırı önermiyorlar. Ayrıca kiralar şu an her yerde çok fazla ama en fazla 14 olması çok iyiymiş ya bu durumu da beğendim. Peki evler genelde eşyalı mı oluyor oralarda sanki eşyasız ev daha fazla gibi birde ben şimdi Ocakta başlıyacağım zama denk geleceğim ya şansıma
Bende sakin bir şehirden geleceğim için aslında İdil benim için de daha iyi ama Cizre’de aklımda bir yerlerde dursun
Ayy bu arada Allah bağışlasın
kışı spor ayakkabıyla geçirmek mi işte bu hayal benim için yaşadığım yerin kışı cidden kış gibi geçiyor o yüzden şimdiden merak etmeye başladım oranın kışını
Benim için yazın orada olmayacak olmak da iyi şimdi yani en sıcak zamanlarda burada olacağım. Şu an battaniyeye sarılmış bunu yazıyorum kıskandım doğrusu oranın havasını