• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehit Ünal'ın cenazesi Adıyaman'da

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Ünal'ın cenazesi Malatya'dan Adıyaman'a götürüldü.

21 Temmuz 2015 Salı 11:43

454260.jpg

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adıyaman'a götürüldü.

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerince ateş açılması sonucuşehit olan Ünal'ın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda gece yapılan otopsi işlemi tamamlandı.

Askerler tarafından alınarak Malatya Hava Lojmanları Tulga 1 Kışlası'na getirilen şehidin cenazesi, helikopterle Adıyaman'a gönderildi.

Adıyaman Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait pistine inen helikopterden ambulansa alınan Ünal'ın cenazesi, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

Şehidin cenazesi, yapılacak törenin ardından memleketi Kayseri'ye gönderilecek.

Adıyaman'da, güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada bir askerşehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

(AA)
http://www.trthaber.com/haber/gundem/sehit-unalin-cenazesi-adiyamanda-195028.html

Rabbim rahmet eylesin . Bizi de ona layık olabilmeye ve onun şefaatine nail olabilmeyi nasip etsin. Bize de böyle bir mertebe hayırlı ölüm nasip etsin.
HPG güçleriyle çatışmışlar kurt24 adlı yayın kanalında ballandıra ballandıra anlatıyorlar hainler. Bir başçavuşu indirdik 2 de yaralı var diye Allah ıslah etsin .Biz yine de genellemiyoruz ön yargılı konuşmuyoruz !!!! Şehidimize bizim kadar üzülebilenler bizim kardeşimizdir.Diğerleri de kendini biliyor

Rabbim ŞEHİDLİĞİNİ kabul etsin .. ailesine sabırlar versin teşekkürler şehidim vatanın için ,bizler için benim çocuğumun rahatı için o beyaz kefeni giydin.. MEKANIN CENNET OLSUNN..

ne kadar kolay geliyor bize, Allah rahmet eylesin deyip hayatımıza dönüyoruz. en çok da buna üzülüyorum, düşünüyorum evlatlar ölüyor biz iki kelime yazıp unutuyoruz elimizden bişey gelmiyor. geride kalanlara çok zor, o baba nasıl ağlıyordu. kıyamam. okadar öfkeliyim ki kelimeleri toparlayıp yazamıyorum. sebep olanlar bin beterini yaşamadan ölmesin, o baba yanına gitmedikçe son nefeslerini veremesinler.

mekanı cennet olsun. keşke son olsa.. keşke bir daha olmasa..
keşke hükümet 30yıldır tekrar edilen, ama hiçbir gelişme göstermeyen cümlelerin arkasına saklanmasa..

fatiha okuyalım..

Allah rahmet eylesin
ailesine sabır versin şehidimizin :(

Allah rahmet eylesin. Yok yere ölen gencecik bir insan daha.
Biz burada iki kelime yazıp, 3-5 gün sonra normal hayatımıza döneceğiz. Ya onların aileleri, sevdikleri ne yapacak?
Çok ama çok zor..

Unutmustuk değil mi balık hafizaliyiz ne de olsa
neyse biz nankör milletiz cezasını Rabbim versin
şehidimiz in şehadet i kabul olur inşallah

İşte gerçek bir dava uğruna, vatanı uğruna korkmadan canını veren bir fidan.. Fidanlar...
ALLAH Celle Celalüh mekanlarını cennet eylesin hepsininde.

Back
X