Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben Gençlik Parkı içerisindeki Şehri Ahter'i çok beğendim. ancak düğün.com 'da olumsuz bir yorum ile karşılaştım. Daha önce orada düğüne katılmış olan var mı ?
inanılmaz ilgiliydiler . özellikle ismail bey her ne istediysek anında yaptı. çok memnun kaldım yemeklerin lezzet guzeldi servis hersey yolunda gitti . fakat gelin hostesi biraz ilgisizdi . bazi esyalarim kayboldu. eğer orda düğün yaparsanız gelin odasında hiç bir eşya bırakmayın hepsini yanınıza alın . başka aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olurum :)
biz pazar günü gündüz 13.00 - 17.00 saatleri arasi
beyaz et menülü paket için 11.500 ödedik.
ha bir de video çeken kişiden memnun kalmadık. insanların sivilcesine kadar zoom yapmış. biraz geniş açılı çekmesini rica edebilirsiniz eğer orayı tutacaksaniz :)
Gerçekten ilgi alakalari çok iyiydi. simdi dekorasyonda bazi degisiklikler yapmişlar ve cok guzel olmuş. salon fotografcilari iyiydi degişmediyse. kamera cekimini pek begenmedim . yemekleri de orta seviye diyebilirim. bide zerafet var çukurambarda oraya da bi dugune davetli olarak katilmiştim ve cok begendim :))) aslinda bütcenizi bilsem ona göre de fikir verebirim .. hayirli olsun bu arada :)))