Bisküvi - Kurabiye Tarifi şeker hamuru ile ilgilenenler yardım!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
şeker hamuru ile ilgilenen arkadaşlara bazı sorularım olacak, bu aralar yeni merak sardım acayip heyecanlıyım ve koydum kafaya minik bi set düzücem kendime dedim.

modelleme seti, harf cetveli, kurabiye kalıbı,silikon kalıp aldım kendime ilk etapta. bir de patchwork kalıplar aldım. ancak aldığım yerde aynı modeller aynı kalıplar biri siyah renkli 25 tl diğeri kırmızı renkte 8 tl olduğundan doğal olarak ne fark vardır ki diye 8 tl olanı aldım geldim. henuz denemedim ama sanırım benim aldıkalrım sadece desen çıkartmak içinmiş... başka nelere iht5iyacım olur neyi, almalıyım bilen kullanan ilgillenen varsa fikir verirse çok sevinirim:)

Ya ben daha önce hiç böyle bi şeye kalkışmadım ancak hep heves ettim :16: Çok eğlenceli bi uğraş gibi duruyo :40: Naptın? Eksikliklerini tamamlayabildin mi? :40:

bende geçen ay kızımın 5. yaşgünü için pastasını ve kurabiyelerini kendim yaptım.
ben 1 kg beyaz şeker hamuru aldım ve üç ana renk jel gıda boyası aldım.beyaz hamurdan kullanacağım kadarını renklendirip kullandım.şimdi evlilik yıldönümümüz yaklaştı ve ben yine eşime pasta ve kurabiye yapıcam .kalan hamurlarla.
bir kere denedimi bırakamıyorsun.d.gününde o kadar çok kurabiye süslemişim ki farkında olmadan üçer üçer dağıttım.yenilebilir sim,boncuk alabilirsin.şeker hamuru ütüsüde pasta kaplarken gerekebilir.açmak için merdane olabilir

ben seker hamurlu pasta ve kurabiye yapıorum sipariş üzerine ustalık belgem var su kadarını söyliyim sonu yok alacaklarının ancak bence en gerekli olanlar mala cicek ve yıldız kopatlar 4 5 boy harf ve sayı kopatı üzerine yazmak icin bide desenli merdane

Back
X