Şeker hastası gebe ?

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
Bu konuya takmış durumdayım kızlar bir süre beni idare edin😏 şeker hastası olup hamile kalanlar var mı veya çevrenizde var mı ölü doğumlar, ani kalp durmaları vs oluyormuş .. şeker hastası olduğumu 1 ay önce öğrendim şekerim 350 çıktı ve ben ilaç tedavisine başladıktan 9 gün sonra hamile kaldım. Sanırım şekerim düşünce hamile kaldım öyle düşünüyorum. Ama çok korkuyorum bu şeker bebegime ne yapacak diye yediğime dikkat ediyorum ama korkuyorum.. cevrenizde veya aramızda yaşayan var mı şeker hastası olup sağlıklı bebek dünyaya getiren veya olumsuz sonucla karşılaşan 😢 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

Evet cok var saglıkla dunya ya getiren. Diyet yapmak sizin için en iyisi gebelik diyeti ilscınızı hayla kullanıyormusunuz

Evet cok var saglıkla dunya ya getiren. Diyet yapmak sizin için en iyisi gebelik diyeti ilscınızı hayla kullanıyormusunuz
Evet canım kullanıyorum salı veya çarşamba kontrole gidicem bakalım doktorumuz ne diyecek çoğunlukla 12. Haftada insuline geçiş oluyormuş. Siz de mi şeker hastasısınız

Ben varim. Uzun sure hap ve diyetle idare ettim. 30-32 hafta civari insuline gecmistim

Diyet sasirmayin nolur. Hamilelik cok zor bir donem, sizde de kalici hasar birakabilir diyete dikkat etmediginizde. Saglikla kucaklayin yavrunuzu

Evet canım kullanıyorum salı veya çarşamba kontrole gidicem bakalım doktorumuz ne diyecek çoğunlukla 12. Haftada insuline geçiş oluyormuş. Siz de mi şeker hastasısınız
Değilim ama insülüm direncim vardı diğe düşük olan gebelikte kullandım suan yine hamileyim bi kutu glukofen vardı yumurtlama için verilen onu bitir dedi onlem amaclı kullanıyorum insülüm direncim normal su anda

eğer yiyeceklere ve spora dikkat edilirse diyabet asla zarar vermeyen bir hastalıktır. hatta aslında normalde de buna uygun beslenme düzeni olması gerekir insanların, diyabet tanıları olmasa bile.
şekeriniz yeni çıkmış. ilk başlarda adapte olana kadar dengesizlik olabilir ama siz yiyeceklerinize ve porsiyonlarınıza dikkat edin. kısa zamanda düzene girer.
ben yemek düzeninizi sağlıklı tuttukça sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Diyet sasirmayin nolur. Hamilelik cok zor bir donem, sizde de kalici hasar birakabilir diyete dikkat etmediginizde. Saglikla kucaklayin yavrunuzu
Çok teşekkür ederim. Normalde de sağlıksız beslenen biri değilim zaten çok sıkı diyet yapmıyorum ama sağlıksız şeyler de yemiyorum. Fast-food hayatımda yok zaten hamur işi de yok pasta çörek yapmıyorum ki yemeyeyim diye. Şeker kullanmıyorum... yemeklerime fazla yağ koymuyorum kizartmayi senede 10 defa anca yiyorumdur kolanın cildin tadini dahi unuttum 😊

Back
X