şeker kurabiyesi aparatları

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
sevgili kk üyeleri..yakın zamanda eşimin doğum günü..şeker kurabiyeleri yapmak istiyorum..bunun için bi kaç malzeme lazım..
Sevgiliye Kalp Şeklinde Kurabiye Hediye Etmek - YouTube burdaki gibi..ne ne almam lazım acaba..bilen varsa az biraz bana yardım edebilir mi..?site ismide önerebilirsiniz..
bide o kurabiyenin tarifi lazım.:44: şimdiden teşekürler..

Son düzenleme:
slm canım ben kurabiye yapmayı bilmiyorum ama dekorasyon bölümünde konu açmak istiyorum yardımcı olabilirmisin? bu arada çok alakasız oldu nolur kusura bakma :\

konu açmak istiyorum ama nerden açıldığını bulamadımda :S

sevgili kk üyeleri..yakın zamanda eşimin doğum günü..şeker kurabiyeleri yapmak istiyorum..bunun için bi kaç malzeme lazım..
Sevgiliye Kalp Şeklinde Kurabiye Hediye Etmek - YouTube burdaki gibi..ne ne almam lazım acaba..bilen varsa az biraz bana yardım edebilir mi..?site ismide önerebilirsiniz..
bide o kurabiyenin tarifi lazım.:44: şimdiden teşekürler..

canım ben yaptım sadece baskı harf takımı ile( 4 lıra bır seydı ) bır de kalp kurabıye kalıbı aldım plastıklerı takım halınde çok ucuz ama uzun süre kaullnışlı olsun dıye metal olanı aldım o da 3 veya 4 lira bir şeydi.şeker hamurnu sadece kırmızı olandn aldım o da 4 lıraydı onun dışında masraf yapmadım.fındıklı tarçınlı sade ve muzlu pudıngten yaptgm kurabıyelere uyguladım ona özel kavanoz alıp süsledim bayıldı sakladıkları var :) 8 aydr bozulmamış.

harf damga kalıbı buldum bende..bende çelik alma taraftarıyım..hani şeker hamurunun üzerine değişik damgalarla şekl veriyolar ya onu nerden bulurum acaba..bide o kurabiye bildiğiimiz un kurabiyesi mi..

başlığı görünc e hemen geldimmm bu aralar bu konuyla ilgileniyorum daaa :1:

bende sevgilime kendim yapıcam kurabiyelerden canım , ama şeker hamurunu hazır aldım istediğim renkleri , metal kurabiye kalıplarımı bu siteden aldım en uygunu burası canım Nuans Online Store - Nuans Online Store - Bar ve Pasta Malzemeleri

şeker hamurlarımı da Şeker hamuru Gıda Ürünleri GittiGidiyor'da - 2 yine en uygun bu sitedeydi ,

ayrıca üzerine yazı yazmak için kurabiye kaşesi , gıda kalemi ve dekor için kalp şekilli merdane ve paketleme içinde kurabiye poşeti , kurdela ve çubuklarından aldım bunları da gittigidiyor dan aldım en uygunu tavsiye ederim :21:
$DEKORATIF-KALP-SEKILLI-MERDANE__73191205_0.webp $gida-kalemi.webp Eki Görüntüle 781685

Kurabiye içinde tarifini internetten aldım ama henüz kurabiyelerimi yapmadım inşallah çok güzel olucak :16::16:

ve sevdiğimin çok beğeneceğine eminim , umarım seninde istediğin gibi olurr :16:

allah razı olsun arkadaşım tamda istediğim şeydi bunlar..araştırcam..sen bu siteden vrdin dimi siparişi..kaç gün içinde gelir..? bide kurabiyesi bildiğimiz un kurabiyesi mi farklı bi tarfii var mı ..yardımın için çok çok çok teşekr ederim..:9:

allah razı olsun arkadaşım tamda istediğim şeydi bunlar..araştırcam..sen bu siteden vrdin dimi siparişi..kaç gün içinde gelir..? bide kurabiyesi bildiğimiz un kurabiyesi mi farklı bi tarfii var mı ..yardımın için çok çok çok teşekr ederim..:9:

Rica ederim canım :16:

evet gitti gidiyordan aldıklarım hemen ertesi günü geldi , diğeri de 2 gün içinde geldi gayette güzel ürünler , kargolanması da güzeldi :21:

kurabiyesi farklı sanırım , internete şeker hamurlu kurabiye tarifi yazarsan çıkar , ben şu tarifi aldım :56:Butik Kurabiye Yapılışı, Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Dekorasyon Blogu,moda blogu,Ev dekorasyon sitesi,DIY,Hobi
ben yapmak için sabırsızlanıyorum :1:

Rica ederim canım :16:

evet gitti gidiyordan aldıklarım hemen ertesi günü geldi , diğeri de 2 gün içinde geldi gayette güzel ürünler , kargolanması da güzeldi :21:

kurabiyesi farklı sanırım , internete şeker hamurlu kurabiye tarifi yazarsan çıkar , ben şu tarifi aldım :56:Butik Kurabiye Yapılışı, Şeker Hamurlu Kurabiye Tarifi - Dekorasyon Blogu,moda blogu,Ev dekorasyon sitesi,DIY,Hobi
ben yapmak için sabırsızlanıyorum :1:

ben bugün eminönüne geçtim uçan balon için helyum gazı felan aldım..helyum gazını ararken kek kurabiye kalıpları satan dükkana girdim..ne ihtiyacım varsa aldım..çok mutluyum aynen yapmak için can atıyorum..:D

ben bugün eminönüne geçtim uçan balon için helyum gazı felan aldım..helyum gazını ararken kek kurabiye kalıpları satan dükkana girdim..ne ihtiyacım varsa aldım..çok mutluyum aynen yapmak için can atıyorum..:D

ohh ne güzell :16: bende dün şeker hamuruna şekil vermek için ufak bir deneme yaptım , hamurlarım 250 gr şeklinde bazı renkler az gelecek gibi :18: çünkü kalıplar büyük birazcık hamurun yarısını gidiyo :1:

ama çok zevkli üstüne kapli basmalı kopat almıştım onları da denedim çok güzel oluyo yaa :32::32:

Kızlar bu malzemelerle ilgili size bir site adı vereyim. Ben de çok meraklıyım ve nette gezinirken buldum bu siteyi. hem çok uygun hatta Eminönü'nden bile hem kaliteli malzemeleri var hem de sipariş ertesi gün elinizde hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. Barmar.com
Birde kalp kurabiye için çok şey gerekmez bir kalp kurabiye kalıbı, düz oklava, kırmızı şeker hamuru, birde harf kopatı. Çok basit görünebilir yapmak ama zorlanabilirsin hemen tutmuyor bir alışma süreci gerekli hem hamuru yapmak hem de malzemeleri kullanmak için. Birkaç deneme yapmalısın. Benim bir tarifim var ama yanımda değil acil değilse yarın defterimi getirir yazarım.

Kızlar bu malzemelerle ilgili size bir site adı vereyim. Ben de çok meraklıyım ve nette gezinirken buldum bu siteyi. hem çok uygun hatta Eminönü'nden bile hem kaliteli malzemeleri var hem de sipariş ertesi gün elinizde hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim. Barmar.com
Birde kalp kurabiye için çok şey gerekmez bir kalp kurabiye kalıbı, düz oklava, kırmızı şeker hamuru, birde harf kopatı. Çok basit görünebilir yapmak ama zorlanabilirsin hemen tutmuyor bir alışma süreci gerekli hem hamuru yapmak hem de malzemeleri kullanmak için. Birkaç deneme yapmalısın. Benim bir tarifim var ama yanımda değil acil değilse yarın defterimi getirir yazarım.

Tarifini paylaşabilirmisin canım :))

selam canım bence sevgilin buna bayılacak önemli olan güzel ve lezetli birşeyler çıkması pasta malzemeleri satan bir sitede ben önereyim sana buradan alışveriiş yapıyorum gerçekten sipariş v.s. kolay ve hızlı tavsiye ederim

bunun dışında güzel bir tarifi izlersen çok güzel şeyler çıkarabilirsin youtube ta bulabileceğin gibi ben bir yemek sitesinden bulmuştum şimdi bakıcam o siteyi bulabilirsem senlede paylaşacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X