N nigar123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 1 0 36 İstanbul 31 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nigar123 #1 meraba arkadaşlar 26+4 günlük hamileyim.şeker tarama testini nerde yaptırcağımı bilmiorum. birde ücretini araştırıyorum ama bulamıyorum.bu testi mutlaka yaptırmak gerekiyormu acaba lütfeeen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
meraba arkadaşlar 26+4 günlük hamileyim.şeker tarama testini nerde yaptırcağımı bilmiorum. birde ücretini araştırıyorum ama bulamıyorum.bu testi mutlaka yaptırmak gerekiyormu acaba lütfeeen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
Z zuzususu Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 6 0 86 İstanbul 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nigar123 #2 doktorun ne tavsiyeettiyse bence onu yap..yaptırsan tabiki daha iyi olur..çünkü şeker de hamilelikte olabiliyor..bence devlet hastanesinde yaptır testlerini en güvenilir yer ...özellere benim hiç güvenim yok..çok pahalı bi test olduğunu sanmıyorum..
doktorun ne tavsiyeettiyse bence onu yap..yaptırsan tabiki daha iyi olur..çünkü şeker de hamilelikte olabiliyor..bence devlet hastanesinde yaptır testlerini en güvenilir yer ...özellere benim hiç güvenim yok..çok pahalı bi test olduğunu sanmıyorum..