Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglun arkadaslar yarın rzndevum var seker testı ıcın.bıraz tıksındım okudugum yazılardan dolayı.yani kusanlar fenalasanlar falan oluyomus ve suyun tadı cok berbatmış.ınsallah bende fenalık gecırmem orada.mıdem bulanmasa bır sorunum olmaz sanırım
saglun arkadaslar yarın rzndevum var seker testı ıcın.bıraz tıksındım okudugum yazılardan dolayı.yani kusanlar fenalasanlar falan oluyomus ve suyun tadı cok berbatmış.ınsallah bende fenalık gecırmem orada.mıdem bulanmasa bır sorunum olmaz sanırım
...canım zaten 50 gram yüklediklerinde bişi çıkmazsa başka teste girmiyosun ki.. yani ilk gittiğinde kan alıyolar yüklüyolar 1 saat bekleyip kanına tekrar bakıyolar normalse ikinci kez yüklemiyolar... bana öyle yapmışlardı değiştide test yöntemi habarımmı yohhhsagolun kızlar içimi rahatlattınız.bugun tok gel dedıler bana test için.çunku bu ılk... testmiş.yanı 50 gram glıkoz verılecekmıs.ac gelme sakın dedıler.bundan sonrakı 100 gram olacakmıs ozaman tamamen ac karnına gıdecekmısım.ayrıca lımon getıememıde soyledı sekreter hanım dun aksam bana.bakalım neler olacak.gelınce yazarım kızlar neler oldugunu.
Seker tetı yaptırmak zorundamıyız.aranızda yaptırmayan varmı.bende yaptırmayı dusunmuyorum.tadı ıgrencmıs dıyorlar glıkozlu suyun.fenalasanlar kusanlar oluyormus.bende vazgectım galıba yaptırmayacagım
Seker tetı yaptırmak zorundamıyız.aranızda yaptırmayan varmı.bende yaptırmayı dusunmuyorum.tadı ıgrencmıs dıyorlar glıkozlu suyun.fenalasanlar kusanlar oluyormus.bende vazgectım galıba yaptırmayacagım
yaptırmayabilirsiniz ben de aşıları yaptırmadım:86:
ama suyun tadının limonatadan hiç farkı yok
limonata içip de fenalaşan kimmiş
en fazla aç karnına içildiği için biraz içinizi bayar
canım yanlış yönlendirme kızı ne demek yaptırmayabilirsin.her gebeye yapılmak zorunda önceden şekeri olsun olmasın
yaptırmayabilirsiniz ben de aşıları yaptırmadım:86:
ama suyun tadının limonatadan hiç farkı yok
limonata içip de fenalaşan kimmiş
en fazla aç karnına içildiği için biraz içinizi bayar
tatlım bariz '' yaptırmayabilirsiniz'' diye bir cümle var yukarıda bakarsan yazmış olduğun cümleye daha yi olur. ben o yüzden yanlış yönlendirme dedim.şekerli suyla ne alakası var ''yaptırmayabilirsiniz'' kelimesinin.