• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker + yoğurt

Lililh

12.06.2011 :)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
95
0
46
İstanbul
biyerde duymuştum daha önce şekerli yoğurt kilo aldırır diye bugün yine konusu açıldı gerçekten bununla kilo alanlar varmış. her gece bi kase yoğurda şeker katıp yiyomuşsun ve işe yarıyomuş. bununla ilgili bilgisi olan var mı? bu şekilde alınan kilo sağlıklı olur mu?

hiç denemedim ama düşününce berbat geliyo :/ sağlıklı ve etkiliyse burnumu kapatıp yemeye razıyım :56:

bunu ilk defa duydum yani şekerli yoğurdun kilo aldırdığını bilmiyodum çünkü ben arasıra yiyorum tatlıyı çok sevdiğim için tatlı bulamadığm zamanlar iyi geliyordu :) çok iğrenç gelebilir size ama ben salatalığı bile şekere bandırıp yiyorum o da sarılık hastalığına iyi geliyormuş diye duydum :D

bende böyle bir şey duymadım ama bir yerde yoğurda şeker katarak yiyin diyordu bende hergün yoğurt yemeye başladım içinede şeker atıyorum ama toz şeker insanın ağzına geldiği için kötü oluyor pudra şekerini öneririm =)

Şekerli yoğurdun neresi kötü ya:1: Ben normalde şekersiz yoğurt yemem,siz böyle kötü fln diyince kendimi düşündüm bi an,dolu dolu şekerle yediğim yoğurt:1:

bende böyle bir şey duymadım ama bir yerde yoğurda şeker katarak yiyin diyordu bende hergün yoğurt yemeye başladım içinede şeker atıyorum ama toz şeker insanın ağzına geldiği için kötü oluyor pudra şekerini öneririm =)

pudra şekeri çok mantıklıymış :)

tadı güzel olur arkadaslar annem küçükken mama niyetine öğün arasında yedirirdi bana. Yogurt ekşi değilse çok güzel olur.

tadı çok güzel oluyor çıtır arkadaşlarım benim küçükken yerdik çok da keyifli olur işkence gibi düşünmeyin. afiyet bal şeker olsun, yarasın çıtırlarıma :21:

istediğiniz kadar kilo aldırır mı bilmem ama işe yarar diye düşünüyorum.ayrıca cilde çok iyi gelir yoğurt;)bende denemeye başlıcam:)

Yoğurt kilo aldırmanın tam aksine verdirdiğini biliyorum ben hatta uzmanlar patates kızarması vs. gibi yağlı yiyeceklerin yanında yogur yiyin böylece yağı yakmış olursunuz diyolardı bende yoğurdu çok severim ama bu yüzden yememeye başlamıştım :D:D

şeker yoğurt duymadım da.. mantıklı geldi ama; çünkü benm babannem de yoğurta pekmez katardı e o da şekerli yani hem de daha vitaminli.. (dut,elma) tadı da kötü olmuyor. ikisi nasıl olur ya iğğ demeyin bi deneyin :)

Back
X