Şeker yukelemesi yaptırdınız mi ?

Zeynepzeyneppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
30
7
1
7 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim . en çok kafamı karıştıran konu şeker yuklemesi çok zararlı diye duyuyorum ama kimi de yaptırman gerekiyor diyor ama hiç yaptırma taraftarı değilim lütfen yardım edin

valla cnm ben hiçbirşey yaptırmadım sadece 2 li test yaptırdım o kadar
Ben biraz daha araştırayım ama yaptırmak istemiyorum hic . Şimdi benim sekerimede baktılar normal çıktı . Zaten şeker yuklemesi yapılsa şeker çıksa ne yapacaklar diyet verecekler ben diyetimi yaparım her ihtimale karşı ama çocuğuma böyle bir zarar vermek istemiyorum . O benim canim

Ben yaptırmamıştım Fakat hiç şeker tüketmedim çok dikkat ettim. Şekerimi sürekli kontrol ettirdim. Ailemde ve eşimin ailesinde de şeker yoktu. Bu nedenle bu şekilde karar vermiştim. Bir sorun yaşamadım çok şükür. Yine de siz bilirsiniz eşinizin ailesinde olduğu için şöyle yapın diyemeyeceğim. Bu riski artıran bir faktör çünkü.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.

Yaptirdim ..Bir sorun da olmadi .Seker yuklemesi yapılınca bebeğe bir sey olcakmis gibi bir algi var .Ama tam tersi .Gebelik sekeri cikan bir hamilenin diyet yapmasi gerekiyor bebeğinin hayati tehlikeye girmesin diye .
Ben seker yuklemesi yaptirdim ama ikili uclu vs yaptirmadim .Sadece ayrintili usg ye girdim. Sebebi de bebegimin ölçümleri normaldi. Zaten aksi durumda aldirmayacagim icin gerek duymadim .Bazi aileler down lu olursa kendimizi hazirlariz diye yaptırıyor. Ama zaten ben ozel egitim ogretmeniyim .Yeterli bilgiye sahibim.Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…