Şeker yükleme testi yaptıranlarr???YARDIMM

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlar merhaba çarşamba günü kontrolüm vardı ve doktor 10 gün içinde şeker yüklemesi testi yapılcağını söyledi annem asla yaptırma diyo annemşn teyzesi ebe oda yaptırma sakın diyor ama doktorum bunun gerekli olduğunu söyledi kafam çok karışık birden şekerli su içiriyolarmış aç karna zararlı gibi geliyo bana ama bilemedim (( çok çaresizim aranızda yaptıran var mı sizce yaptırmalımıyım nasıl yapılıyo ??

Ilk hamilelegimde yaptirmistim.simdide 18haftalik hamileyim dok.gerek gormedi yapmicak.cok kilo aldiysaniz hamilelikte yaptirin.doktorlar bosuna okadar yil okumuyor gerek gorduyse bir bildigi vardir.akrabaniz ebe olabilir doktor degil farkindaysaniz.verilen sekerli su bir porsiyon tatliya esdeger ne zarari olabilirki.biraz mantikli dusunun anlarsiniz

Bence yaptırın ben yaptırdım ve hiç korkulcak bişeyde değildi bana çok tatlı bile gelmedi doktorum bi dilim baklava diyo gerçekten o kıvamda bana göre...ben yetmezmiş gibi üstüne çıkıp dondurma yedim bide kış günü :) normal hayatımızda tatlı çikokata yiyebiliyorsak bunuda yaptırabiliriz bence sonuçta o kaçamaklarda zararlı :)

Azarlar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu soru sordum sadece cevap vermeyin daha iyi. Sağolun ilk hamileliğim ve daha 19 yaşındayım bilen varsa diye danışmak istedim azar işitmek için sormadım

Çok sağol canım cevabın için :) içim rahatlattın Allah bebişini sana bağışlasın inşallah

Azarlar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu soru sordum sadece cevap vermeyin daha iyi. Sağolun ilk hamileliğim ve daha 19 yaşındayım bilen varsa diye danışmak istedim azar işitmek için sormadım

Ortada azarlama vs yok oyle anlamak istiyorsaniz siz bilirsiniz ben size cevap vereyim diye zamanimi harcadim cevabi buymus demek tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…