- 7 Kasım 2016
- 120
- 36
- 48
Herkese merhaba.
İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım . 50 grm içtim ve bir saat sonra kan verdim sonuç 170 çıktı doktor yüksek dedi ve dahiliyeye gitmemi söyledi ertesi gün dahiliyeye gittim ve doktor aynen böyle buna pek yapılcak bişey yok çokta yüksek deil dedi . Bnde bilmedigim için yani önemli deil mi dedim sustu sonra dediki başından savarcasına Endokrinden randevu al oraya git dedi tamam dedim ama bnde gitmedim ne kadar doğru bilmiyorum
sonra kime sorduysam yaptırmadı dedi yine başkalarına sordum herkesinki 50 60 en yüksek 70 çıkmış bnmki çıkti 170 millete bakarak tabiiki yüksek size sormak istedigim yaptıran ve böyle olan varmı ? Nette araştırdım böyle olunca dozu yükseltim tekrar test yapmaları gerekiyomuş ama bana kimse yapmadı ! Ve bn iki gündür kafayı yemek üzereyim napcam ya insülin fln veriliyomuş . Böyle durumda olan yardım etsin lütfen?
İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım . 50 grm içtim ve bir saat sonra kan verdim sonuç 170 çıktı doktor yüksek dedi ve dahiliyeye gitmemi söyledi ertesi gün dahiliyeye gittim ve doktor aynen böyle buna pek yapılcak bişey yok çokta yüksek deil dedi . Bnde bilmedigim için yani önemli deil mi dedim sustu sonra dediki başından savarcasına Endokrinden randevu al oraya git dedi tamam dedim ama bnde gitmedim ne kadar doğru bilmiyorum