seker yuklemesi .acil.

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Merhabalar kisa kesicem :)
TemmTeşekkürler
nda 4 aylik ölü dogun yaptim. Korunma surecinden sonra tekrar denemeye karar verdik. doktora gittim.
Aclik kan sekerim 100 cikti 1 hafta sonra baktik yine 100. Sinirda. Dikkat etcez. Bu tamam sorun yok
k
Şeker yuklemesi yaptirmam gerekiyomus neden i ni sordum ölu dogumum oldugu icinmis . Anlayamadim kisaca.
Ölu dogum sonrasi seker yuklemesi yaptiran nedenini bilen var mi ?
Yarin yaptircam acil cevaplara ihtiyacim var. simdiden tesekk

Başın sağ olsun canım.. Inşaallah bundan sonra sağlıkla kucagina alırsın

Sagol canim. Insallah.
senin hikayeni de bilmek isterim..

Merhabalar kisa kesicem :)
TemmTeşekkürler
nda 4 aylik ölü dogun yaptim. Korunma surecinden sonra tekrar denemeye karar verdik. doktora gittim.
Aclik kan sekerim 100 cikti 1 hafta sonra baktik yine 100. Sinirda. Dikkat etcez. Bu tamam sorun yok
k
Şeker yuklemesi yaptirmam gerekiyomus neden i ni sordum ölu dogumum oldugu icinmis . Anlayamadim kisaca.
Ölu dogum sonrasi seker yuklemesi yaptiran nedenini bilen var mi ?
Yarin yaptircam acil cevaplara ihtiyacim var. simdiden tesekk
Yüksek şeker yüksek tansiyon anne karnında bebek ölümüne sebep olabilir. Oyüzden..

Gebelikte şeker bebek kaybına sebep olabiliyor.. daha önce de kayıp yaşadığınız için varsa şeker bir an önce tespit etmek istemiştir..

Haa anlaDim simdi cok sagol. Seker yuklemesinde cok cikarsa o yuzden öldú dicek yani olabilir dicek
Evet ona göre diyet verir. Şekerden dolayı 4-5 kilo doğum yapanlar da oluyo mesela. Bebek te şeker hastası olabilir. Bir çok risk var yani. Tek yapman gereken bir bardak şekerli su içip kan vermen. Bittii...

1.si o msjim size degildi.
Ve ben doktorumu tabiki dinliyorum veyarin randevum var yaptircam belirtmistim. Ben burda yaptiriyim mi diye sormadim ya da yaptirmicam demedim. Aksine yarin yaptircagimi soyledim. Amacim bunu yasamis annelerden bilgi almak. Anlatabildi mi?

Bende haftaya cumartesi günü için randevu aldım bakalumşekerim nasıl çıkıcak.Normalde tatlı ile aram yoktur ama bu ay hep tatlı ihtiyacı duyuyorum vr tüketiyorum, umarım yüksrk çıkmaz

Back
X