Onun kesin bi yarası var bununla ilgili, takmış kafayı şekere
Geçen nar yiyin diyo ama suyunu içmeyin diyo, şekerli suya dönüşüyormuş ne farkı varsa? Bi yandan mücadelesini haklı buluyorum çünkü şu zamanda kanserden sonra en zor tedavi edilen hastalık şeker hastalığı ve artık birçok insan şeker hastası,küçücük çocuklar bile
O yüzden yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz lazım ama sanki dediğin gibi biraz da abartıyor durumu..
Şeker yüklemesi sıkıntılı birşey..geçen biri tavsiye etti kansızlık için (ki kan haplarımı çok düzgün kullanamadım) aç karnıma keçiboynuzu pekmezi içtim. Aman Allahımm ya akşama kadar içim yandı, mahvoldum mide bulantısından..ki içinde şeker de yok doğal şeker yani, al sana şeker yüklemesi
yani bi kere yaşadım bunu ilk kızımda ve hiç sorun çıkmadı, risk faktörlerim de yok gibi..yani şuan çok gerekli değil gibi geldi o yüzden, yani durduk yere sıkıntıya girmemede çocuğu sokmama da gerek yok sanırım..
Birde şeker yüksek çıktığı takdirde yapılacak çok da bişey yok sanırım diyetten başka, biraz dikkat etsem şimdiden iyi olur...