Seker yuklemesi

cagla353535

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
917
214
23
39
Kizlar selam gebeliklerinizde seker yuklemesini kacnci haftanizda yaptrdiniz ve yaptrdiktan snra mide bulantiniz oldumi col

24 haftalık yaptırdım canım. Mide bulantısı baş dönmesi ben yaşamadım. 50 gr. Yükleme yapıldı..

bosuna eziyet ayrica mutlaka yuksek cikiyor o sekerli seyi ictikten sonraa amaa aslinda o kadar sekeriniz yok normalde tecrube ile sabit !

O kadar şekeri içtim yüksek çıkmadı çünkü şeker yoktu. Varsa illa ki yüksek çıkıyor zaten. Ayrıca şeker yüklemeden şeker hastalığı çok çok daha tehlikeli. Bebeğe de size de çok zararlı. Tercih sizin ama varsa şeker bilinmesi daha sağlıklı..

Doktorun yapalım diyorsa yaptır bence, işin uzmanı onlar. Yaptırma çok gereksiz vs tarzında yorum yapamam, bence yanlış. 25 hafta civarında yaptırdım ben, hipoglisemi çıktı bende. Şekerli şeyler yedikten sonra şekerin aşırı düşmesi vs. ki bebeğin yeterli beslenememesine neden oluyormuş. O zamandan beri dikkat ediyorum, şekerli şeyler yemiyorum pek, ilaç kullanıyorum. Yani illa ki şekerin yüksek çıkacak diye bir şey yok. Şekerin düşüklüğü de yüksekliği de hem anne hem de bebek açısından gerekli. Kaldı ki verdikleri şekerli içecek bir bardak koladan daha az şeker içeriyor.

Hatta ben şekerimin sınıra yakın yükseklikte çıkmasını bekliyordum, baba tarafımdan genetik şeker hastalığı var. Bırak yükseğe yakını, normal değere yakın bile çıkmado ne yazık ki...

Kizlar selam gebeliklerinizde seker yuklemesini kacnci haftanizda yaptrdiniz ve yaptrdiktan snra mide bulantiniz oldumi col
24 te yapıldı bana ayyy cok guzeldı cıleklı bıseydı ben cok sevmıştım bıtane daha ıcebılırmıtım dedım hatta yok dedıler:) eczaneden aldık 7 lıramydı neydı doktor yaxdı adını

Bende içtim ama yüksek çıkmadı, normal çıktı değerlerim. Eğer probleminiz varsa yüksek çıkıyor doktor yaptırmanızı söylüyorsa yaptırmalısınız kafanıza göre hareket etmemelisiniz.

yuksek cikti sonra 1 ay takip edin dedi eve seker aleti aldirdilar ve hic cikmadi gecen gun de kan tahlil yapildi seker iyi cikti yani o gun cikti diye illa olacak diye birsey yok zorla ac biraktiriyorlar insani siz bilirsiniz

kızlar gebelik şekeri çıktı bende matofin diye bir ilaç verdi doktor allah aşkına söyleyin zararı varmı bu hapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…