Sabah aç karna kan veriyorsunuz, sonra yemek yeyip sanırım iki saat sonra yine veriyorsunuz. Sağlık ocaginda yapılıyor. Sorarsanız hemşire bilgi verie.O nasıl yapıyorlar açlık tokluk
Yok dedi sağlık acağındaki doktor hastaneye gidip yükleme yaparak öğrenirsinizi dedi bizeSabah aç karna kan veriyorsunuz, sonra yemek yeyip sanırım iki saat sonra yine veriyorsunuz. Sağlık ocaginda yapılıyor. Sorarsanız hemşire bilgi verie.
Başka yolu var mı dediniz ya ondan söyledim açlık tokluk testini. Yani kesin sonuç vermez ama tahmini sonuç verir diyeyim. Yaptırın bence şeker yuklemesini, niye istemiyorsunuz ki?Yok dedi sağlık acağındaki doktor hastaneye gidip yükleme yaparak öğrenirsinizi dedi bize
Canım direk bebeğe gidiyormuş birden aşırı geliyormuş içerde bebeğe zararı çokmuşBaşka yolu var mı dediniz ya ondan söyledim açlık tokluk testini. Yani kesin sonuç vermez ama tahmini sonuç verir diyeyim. Yaptırın bence şeker yuklemesini, niye istemiyorsunuz ki?
O kesin sonuç için demiştirYok dedi sağlık acağındaki doktor hastaneye gidip yükleme yaparak öğrenirsinizi dedi bize
İki dilim kekte bulunan şeker kadar şeker var diyor doktor. Benim doktorum özellikle istedi. Ben de endiseliydim ama tatlıyı çok yiyorum, varsa ve bilmiyorsam zararı daha çok olacak bebeğime. Bilirsem önlem alırım en azından.Canım direk bebeğe gidiyormuş birden aşırı geliyormuş içerde bebeğe zararı çokmuş
Canım burnun tıkalıysa ve ağzın açık uyuyorsan bu da ağız kuruluğu aşırı yaparO kesin sonuç için demiştir
Sen gidip istiyorum dersen mecbur yapmak zorunda yapamam deme gibi bi lüksü yok
Bende daha 2 gün önce sordum bakarız dedi
Bende senin gibi kararsızm hızlı kilo almaya başladm bide sabahları ağzımda kuruluk oluyor bazen o yüzden şüphelendim ama yüklemede yaptrmak istemiyorum
Ya canım sıkıntı da orda işte diyorlar ki.üç dilim baklavaya eş değer doktorun biride diyor.ki madem eş değer ozman üç dilim baklava yesin en azından direk olduğu gibi geçmiyor bebeğe ama o verdikleri şekerli sıvı direk plasenta dan bebeğe geçiyor bebeğe içerde zarar veriyor ilerde kalp hastası oluyor.Anne karnında ölüme sebep olabiliyor diyor.İki dilim kekte bulunan şeker kadar şeker var diyor doktor. Benim doktorum özellikle istedi. Ben de endiseliydim ama tatlıyı çok yiyorum, varsa ve bkur çilmiyorsam zararı daha çok olacak bebeğime. Bilirsem önlem alırım en azından.
Karar sizin.Ya canım sıkıntı da orda işte diyorlar ki.üç dilim baklavaya eş değer doktorun biride diyor.ki madem eş değer ozman üç dilim baklava yesin en azından direk olduğu gibi geçmiyor bebeğe ama o verdikleri şekerli sıvı direk plasenta dan bebeğe geçiyor bebeğe içerde zarar veriyor ilerde kalp hastası oluyor.Anne karnında ölüme sebep olabiliyor diyor.
Yok canm burnum açıkCanım burnun tıkalıysa ve ağzın açık uyuyorsan bu da ağız kuruluğu aşırı yapar
Merhaba. Şeker yüklemesi yaptırdınızmı. Bende tatlıyı cok yiyorum. Yaptırıp yaptırmama konusunda cok kararsızım.İki dilim kekte bulunan şeker kadar şeker var diyor doktor. Benim doktorum özellikle istedi. Ben de endiseliydim ama tatlıyı çok yiyorum, varsa ve bilmiyorsam zararı daha çok olacak bebeğime. Bilirsem önlem alırım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?