Şeker yüklemesi

Svdm691

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
48
14
38
30
Merhaba arkdaşlar ben şeker yüklemesi yaptıran var mı bu konuda kafam çok karışık normalde düşünmüyordum yaptırmayı.Fakat geçen hastaneye gittim.Doktoru beklerken ayakta bi arkadaşla konuşuyordum ve o esnada sıcak bir terleme ile beraber gözlerim karardı kulaklarım sağır oldu sanki zor attım kendimi orada küt diye sandalyeye.Yanımda ki kadın meyve suyu verince gözlerimi açtım.Kendime geldim.Ve o günden beri kafam karışık tansiyonumu da hemşire ölçmüştü öyle olmadan önce gayet iyi demişti ve o gün tok gittim niye öyle oldum bilmiyorum şeker gibi geldi bana.Hani açken bayılma hissi oluyordu bünyem hassas ama öyle göz kararması bunalım terleme olmadı.Ve merak ettiğim bu şeker o yükleme yapılmadan anlaşılmıyor mu ?

Üç gün ardarda açlık ve tokluk şekerine baktirabilirsiniz ama yine de şeker yukleme testinin verdiği net sonucu vermez. Ben de yarın yaptıracağım.

O nasıl yapıyorlar açlık tokluk
Sabah aç karna kan veriyorsunuz, sonra yemek yeyip sanırım iki saat sonra yine veriyorsunuz. Sağlık ocaginda yapılıyor. Sorarsanız hemşire bilgi verie.

Yok dedi sağlık acağındaki doktor hastaneye gidip yükleme yaparak öğrenirsinizi dedi bize
Başka yolu var mı dediniz ya ondan söyledim açlık tokluk testini. Yani kesin sonuç vermez ama tahmini sonuç verir diyeyim. Yaptırın bence şeker yuklemesini, niye istemiyorsunuz ki?

Başka yolu var mı dediniz ya ondan söyledim açlık tokluk testini. Yani kesin sonuç vermez ama tahmini sonuç verir diyeyim. Yaptırın bence şeker yuklemesini, niye istemiyorsunuz ki?
Canım direk bebeğe gidiyormuş birden aşırı geliyormuş içerde bebeğe zararı çokmuş

Yok dedi sağlık acağındaki doktor hastaneye gidip yükleme yaparak öğrenirsinizi dedi bize
O kesin sonuç için demiştir
Sen gidip istiyorum dersen mecbur yapmak zorunda yapamam deme gibi bi lüksü yok
Bende daha 2 gün önce sordum bakarız dedi

Bende senin gibi kararsızm hızlı kilo almaya başladm bide sabahları ağzımda kuruluk oluyor bazen o yüzden şüphelendim ama yüklemede yaptrmak istemiyorum

Canım direk bebeğe gidiyormuş birden aşırı geliyormuş içerde bebeğe zararı çokmuş
İki dilim kekte bulunan şeker kadar şeker var diyor doktor. Benim doktorum özellikle istedi. Ben de endiseliydim ama tatlıyı çok yiyorum, varsa ve bilmiyorsam zararı daha çok olacak bebeğime. Bilirsem önlem alırım en azından.

Canım burnun tıkalıysa ve ağzın açık uyuyorsan bu da ağız kuruluğu aşırı yapar

Ya canım sıkıntı da orda işte diyorlar ki.üç dilim baklavaya eş değer doktorun biride diyor.ki madem eş değer ozman üç dilim baklava yesin en azından direk olduğu gibi geçmiyor bebeğe ama o verdikleri şekerli sıvı direk plasenta dan bebeğe geçiyor bebeğe içerde zarar veriyor ilerde kalp hastası oluyor.Anne karnında ölüme sebep olabiliyor diyor.

Karar sizin.

Merhaba. Şeker yüklemesi yaptırdınızmı. Bende tatlıyı cok yiyorum. Yaptırıp yaptırmama konusunda cok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…